Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já měl při sledování týhle "komedie" pocit, že spíš sleduju nějakou telenovelu, kde se jen kecá o vztazích. Tohle je akorát 2-hodinová nuda, kde hlavní hrdina neustále fňuká a naříká, jak má zkurvenej život. Po pár minutách se mi dokázal tak zprotivit, že jsem dostal chuť ho vlastnoručně zabít. Asi tak uprostřed filmu mě absolutně přestalo zajímat, co se tam vůbec děje, což jsem aspoň využil k tomu, že jsem se u toho v klidu nažral. To je asi taky jedinej klad tohoto filmu, že nijak neruší a dá se použít jenom jako taková zvuková kulisa. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

John Cusack, herec, který je v roli přestárlého mladíka bilancujícího nad svými TOP5 láskami, naprosto neodolatelný. Stephenu Frearsovi se toto obsazení a styl natáčení ('half-document') ohromně vyplatilo. Až na pár drobných pasáží se jedná o svižnou, úsměvnou a hudbou nabitou komedii, skrz kterou se naprosto přirozeně proplétá vážná linie Robova života. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ceskej preklad tohohle filmu je fakt presnej, Cusack tu postupne probere vsechny svoje pritelkyne. Muj nazor na film se behem sledovani filmu pohyboval mezi divnej, originalni a genialni. Nejvetsi problem pro me bylo zvyknout si na Cusackovo promlouvani na kameru, to mi totiz misty dost lezlo na nervy, ale jinak v podstate nemam filmu co vytknout. Akorat mi trosku prislo, ze se film vzdycky pekelne rozjede, ale za chvilku se zasekne a po chvili se zase rozjede, jako kdyz vam mechanika nechce vzit cd. Co se tyce hercu, tak Cusack je tu naprosto dokonalej, lip sem ho snad hrat nevidel, tohle bylo fakt na oskara. Z ostatnich stoji za zminku Tim Robbins a silenej, tentokrat tlustsi nez normalne, Jack Black. Dalsi co se ve filmu povedlo, je hudba, ta byla taky super, i kdyz misty ty hovory o deskach a skupinach byly otravny, protoze jsem nevedel, o cem to mluvi. Taky mi bylo dopredu jasny, jak film dopadne, poslednich zhruba dvacet minut uz filmu krapet dochazi dech. Ale celkove se mi film docela libil, skutecne se jedna o originalni komedii s par skvelejma napadama. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jeden z 500 nejdebilnějších filmů všech dob časopisu Pink Panther. (Když na mne celý film vykecává hl. postava přes kameru, je to tak otravné, že po pár minutách mám silný pocit že toho exota musím paralyzovat a v zájmu sebezáchovy beru do ruky těžkou kovovou pánev na lívance a ignoruji společenskou etiku, veškeré sociální vazby i zapomínám na nedávno absolvovaný kurz sebeovládání...) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Mužská verze Deníku Bridget Jonesové. Možná. Konečně jeden kvalitní maskuliní romantický film, jenž si odpouští všechny zaběhnuté mužské stereotypy. Rob je hrdinou z masa a kostí, jenž by klidně mohl být i vašim kamarádem. Trošku se v něm musí poznat každý muž. Výsledný dojem trošku kazí až přílišná strukturovanost děje, která působí až seriálově, než filmově. Ale ti kdož se s tím vyrovají dostanou opravdou příjemnou komedii, která se nevyhýbá i vážnější struně. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Práva na knihu "High Fidelity" Nicka Hornbyho byla zakoupena za půl milionu dollarů, pod podmínkou, že režisérem filmu bude Mike Newell. (D3VIL)
  • Čínská písmena na Robově dresu č. 6 znamenají "Hong Kong". (D3VIL)
  • Toto je už osmý film, ve kterém si společně zahráli sourozenci John Cusack a Joan Cusack. (HappyTez)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama