Reklama

Reklama

VOD (1)

Dosud nevyprávěný příběh o setkání Elvise Presleyho, krále rokenrolu, a amerického prezidenta Richarda Nixona, který vyústil v tento objevný a přitom humorný moment, zvěčněný na té nejžádanější fotografii Národního archivu. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (44)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

V naději, že uvidím nápaditou konverzačku, jsem se na film podíval i s mou drahou polovičkou. Ta do pár minut usnula, já to s těží dotáhl až k tomu hlavnímu - schůzce Elvise s Tricky Dickem. Tohle 20minutové setkání bylo velice zábavné (hlavně Spaceyho grimasy), bohužel i tak nebyl potenciál úplně vyčerpán. Hlavním tahákem jsou oba hlavní aktéři, zbytek je nebetyčná nuda a kravina. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Mal na konte 31 filmov, vďaka čomu bol odborník na kostýmy a prestrojenia, mal čierny opasok v karate, ovládal kempo a taekwondo, pištol by vlastne ani nemusel nosiť ... no nájdite lepšieho kandidáta na post šéfa Úradu pre narkotiká a nebezpečné drogy. Jasný post pre pána Presleyho. Alebo nie? Zabavila som sa výborne, napríklad taká ukážka karate v oválnej pracovni nemala jedinú chybičku, hudba tiež výborná. A Michael Shannon je BOH ... a Kevin Spacey mu šliape na päty. 3,5* ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavná mystifikace vyfabulovaná na základě několika fotografií a ručně Elvisovou rukou psaného dopisu doručeného Nixonovi, kteréžto propriety dosvědčují fakt, že se tito dva (svého času nejslavnější) Američané kdysi skutečně sešli a že Elvis fyzicky navštívil Oválnou pracovnu Bílého domu...vše ostatní je čirá (a hodně zábavná) fabulace... Kevin Spacey i Michael Shannon jsou v jejich rolích přesvědčiví...a jsou hlavním důvodem, proč tuhle filmovou jednohubku vidět... ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to jednoznačně videofilm a poznáte to hned v prvních pěti minutách. Pokud čekáte nějakou informační hodnotu tak půjdete s hodnocením asi hodně nízko. Čekal jsem že film bude trochu víc rozjetej, až na super herecký výkony Šanona a obzvlášť Kevina z Pejsy to totiž nemá moc co nabídnout, a hlavně Elvis je v tomhle filmu celkem nudař což dost zabíjí celou první hodinu až do setkání ústřední dvojky kde se konečně člověk začne bavit a projeví se tam i ta nálepka "komedie". Nejlepším filmovým Elvisem pořád zůstává Bruce Campbell z Bubba Ho-tep. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Epická blbost zprostředkovaná na základě jedné slavné fotky a poukazování na to (jak je ostatně ve filmu zmíněno), že se vlastně neví proč a jak přesně k té fotce došlo. Říkal jsem si, že Kevin Spacey coby Frank Underwood si to své prezidentství dostatečně ozkoušel, ale je to vlastně jedno, protože film je jedna velká parodie a Nixon ta největší. Pokud se však od toho člověk oprostí, jedná se celkem o odlehčenou komedii s několika vtipnými gagy, kterou konzumenti Amazonového "Netflixu" ocení více než klasičtí povaleči u českých stanic...5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama