Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná chuťovka. Film by sa dal využiť aj lepšie a nebránil by som sa sérií niekoľkých filmov. Vizuálne je to super. Postavy sú zaujímavé aj keď nedotiahnuté. Vlastne ani neviem kto mal byť hlavná postava. Skôr je to vystavané na väčšom počte vedlajších rovnocenných postáv. To má jedno veľké plus. Nemôžete si byť istý kto zomrie. Zaujalo ma, že sa totálne nesrali s nahotou. To je pre mňa novinka. Appleseed je moja srdcovka. A toto tiež nesklamalo. Už som aj zabudol na orginálnych Starship Troopers od Verhoevena. Nuž ako píšem. Načaté je to dobre, len to teraz rozvinúť. U mňa je hodnotenie niekde medzi 80-85% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická CGI cinematic řežba z Japonska, kde skupina žoldáků bojuje proti vesmírným broukům na vesmírné lodi. Dějově je to velmi jednoduché, ale potěší fajn vizuál, ikdyž je potřeba brát v potaz, že film je 12 let starý, takže je to spíš PS2-PS3 grafika než PS 5, je to Erko, takže všechny slečny přítomné se ukážou nahé a z vojáků stříká i slušná porce krve, z brouků naopak sliz. Prostředí vesmírné lodi je správně klaustrofobní  a atmosféra je podobná Alienovi.Škoda, že tu není více potvor a je to celé omezeno jen na brouky a královnu, po nějakém čase to začne být lehce repetitivní, ale moc takových filmů nevzniká ( což se divím, že takové filmy ještě nechodí do kin), takže tu 4 nakonec napálím. 70% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla trefa do černého. Všechny tři filmy můžou jít do prdele (nejsem fandou ani vychvalované jedničky), tenhle animák jim s přehledem natrhl triko. Aramaki jim ukázal, jak se to má dělat. Vybudoval skvělou atmosféru, která doprovázela vyšperkovanou akční jízdu se vším všudy. Po grafické stránce nádhera a to i co se postav týče, hudební doprovod rovněž. Nechybělo tu napětí, trocha těch citů ani vypjaté situace. Být taková i hra, tak neváhám a hraju jí nonstop. Odnáším si skvělý zážitek a zařazuju mezi TOP animované filmy. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Kvalitné vizuálne prevedenie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani veľkorozpočtový celovečerný sci-fi film, avšak s pár chybami, čo som nepochopil, keďže si dali tak záležať na scenériách. Tu je vidieť, aký je razantný rozdiel renderovať neživé a živé objekty. Keby takto vyzerala FPS hra Mass Effect, tak to by bola šupa :) Pekne sa pozeralo aj na renderované krásky, čo mi pripomenulo bájny Animatrix. Neviem čím to bolo, ale vizuál mohli dotiahnuť viac, najmä chrobákov a ich pohyb a takisto aj ľudí. Je to asi o generáciu lepšie GFX ako Final Fantasy: Esencia života. Dej mal spád, ale ako to býva pri tomto type príbehov, nič zvláštne sa neudialo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Že se Hvězdná pěchota z roku 1997 přeci jen nedočkala důstojného pokračování? Ne v hrané formě, ale film Invasion vám dá zapomenout na Hrdiny Federace nebo Skrytého nepřítele. CGI animovaný film je opravdu parádní kompenzací za zbabraná pokračování. Příběh začíná drsnou akcí a drsnou akcí i skončí. Země je ohrožena a je na pár mariňácích, aby to broukům nandali. Charaktery jsou velice poutavé a o to víc překvapí, že jejich likvidace je poměrné rychlá a poměrně i dost rozsáhlá. Příběh je klasický akční sci-fi o výsadku na opuštěnou loď Federace. Takže něco mezi Aliens a videoherním Dead Space. Animace jsou opravdu úchvatné a lepší vizuál byste asi stěží hledali. Co lze vytýkat je zbytečně protahovaný konec. Za mě tedy je Starship Troopers: Invasion jeden z nejlepších animovaných počinů. Když zazní hudební motiv z jedničky, je to už jen třešnička na dortu. (75 %) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama