Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná oběť laboratorní exploze, Jobe, je zachráněn a teď touží po pomstě. Doktor Benjamin Trace se pokouší ubránit před zneužitím svůj objev virtuální reality za pomoci mladých hackerů. Unikátní čip se však dostane do rukou nepřítele, který usiluje o získání kontroly nad světem. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

tom88 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel takúto zlátaninu blbostí. Trávnikar 2 nemal vznikať. Je plný nezmyslov, blbých nápadov, slabých efektov a herci sú príšerní. Réžia je hlboko pod priemerom, kamera ja strašná. Akčné scény sú shitné. So scenárom sa veru moc chlapci nepárali. Je to absolútne zbytočné pokračovanie pomerne kvalitnej a originálnej jednotky. Trapas a takmer nestrávitelná nuda. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento díl je zcela odlišný než film první, a to ve všem. Hrají zde jiní herci, jejichž výkony jsou místy opravdu hodně trapné. Zcela se vytratilo kouzlo Joba, kdy skvělého Faheyho nahradil podprůměrný Matt Frewer, který byl snad nejhorší z celého filmu. Filmové efekty jsou oproti jedničce strašně přeumělkované, podoba virtuálního světa i pohybování a zobrazování postav je trapné. Zatímco v jedničce šlo o každý detail tady to pěkně odflákli. Jediné co se mi líbilo byl konečný souboj (ale i ten byl spíš pro zasmání).Co by jsme taky mohli čekat od režiséra, který točí vesměs jen televizní seriály typu V.I.P. s Pamelou v hlavní roli. ()

Reklama

kombajn odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašné!!! Z Trávníkáře se stal zcela nekoukatelný film TV kvality pro děti mezi 9-13ti lety. Opravdu šíleně blbé a samozřejmě tu počítače fungují zcela nesmyslně a nereálně (rozklad obrazu na čísla a znaky, aby získali číslo licence programu pro pátrání odkud se někdo připojil)... Navic jsou ve "virtualni realite" herci naklicovani do 3D. HNUS, HUMUS a BÍDA... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Ten film je jedno velký WFT. Absolutně nenavazuje na první díl, hlavní postavy hrají jiní herci, přičemž kluk z jedničky zestárl tak o pět let, ale svět se za těch pět let změnil na nějakou zvláštní futuristickou společnost. Opět stejně jako v prvním díle nechybí podivné efekty (než tohle, tak radši nic) a přibyla šíleně přeplácaná výpravy a pitomoučké akční scény. A vrcholem všeho je Patrick Bergin, pro mě totálně nesympatický herec v hlavní roli. Jedna hvězdička za to, že jsem se u toho aspoň nenudil a přece jen je to lepší než šílené Pyunovské sci-fi béčka. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nie že by bola jednotka nejaká oslnivá, ale dvojka nedosahuje ani jej kvalít. Zápletka, akoby vycucaná nejakému IT-čkarovi z prsta, množstvo pseudoodborných kecov a opäť cieľová skupina skôr pre detské publikum (to však bola aj jednotka). Pritom všetko nie tak zlé. Napr. hl. hrdina (alias Robin Hood), aj hlavný záporák (hviezda Faktoru Psí) boli o čosi lepší, ako ich predchodcovia. A aj špeciálne efekty a 3D grafika sú poznateľne lepšie. Bohužiaľ, nič viac sa k ním nepridalo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu odpovídá pojmenování povídky od Stephena Kinga. Ten se však od filmu distancoval, protože film nemá vyjma názvu s jeho dílem nic společného. (Terva)

Reklama

Reklama