Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Auta mě nic moc neříkají a kromě mého milovaného Pontiac Blackbird mi přijdou tak nějak všechna stejná, ale tohle je prostě parádní pořad v první řadě o legraci. Skvělé nápady pro různé autotesty a fajn rozhovory se známými osobnostmi. Největší hvězdou však nejsou ani tak auta jako trio moderátorů s Richardem Hammondem v čele. ()

Mafian 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob? Nepochybně. Top Gear (zde nepochopitelně označený číslem 2010) se stal fenoménem díky povedenému mixu nekorektního humoru, zajímavých informací o automobilech a osobitosti všech tří moderátorů, jenž jsou důkazem, že muž nedospěje, pokud se jedná o auta. Clarkson, May a Hammond se pro tento pořad narodili a mě jejich Top Gear okouzlil... ()

Reklama

ratchet 

všechny recenze uživatele

Výborný motoristický magazín, kde se opravdu něco dozvíme o autech a s humorem. Po každé, když dokoukám díl tak se směji ještě ráno. Jejich výborné hlášky, zábavné speciály nebo legrační úkoly s auty jsou boží. Tito tři kašpaři dokážou opravdu pobavit. Škoda, že se Top Gear rozpadl a nemůžu sledovat tyto šílené dobrodružství. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pořad, který jsem poznala jen díky bratrovi a jeho obrovskému zájmu o auta. Mě auta vždycky tak trochu zajímaly, ale nikdy jsem se na žádný magazín o autech nedívala, teda kromě Autosalonu, který nám pravidelně hrával při snídani. Pak se ale můj bratr začal dívat na Top Gear a já poznala úplně jiný svět! Nejdřív jsem se dívala jen kvůli trojici moderátorů, hlavně teda Hammondovi, a jejich naprosto úchvatným vtipům, ale nakonec jsem přece jen začala poslouchat i ty technické údaje a došlo mi, že zajímat se o auta jen kvůli tomu, jak vypadají, je čisté pózerství. Top Gear miluju, kluky miluju, auta miluju, prostě všechno, co obsahuje pojem Top Gear miluju! Je to absolutně nejlepší a nejvtipnější pořad, který jsem kdy sledovala a velmi pochybuju, že ho někdy nějaký dokáže vůbec překonat ... ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama