Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

brano82 

všechny recenze uživatele

Najlepší motoristikcý magazín aký je možné v dnešnej dobe sledovať, a neviem či bude niekto schopný v budúcnosti Top Gear prekonať. Skvelá trojica moderátorov, ktorá svojími vtipnými kúskami určite pobaví a zaujme aj tú časť publika a divákov, ktorým vôňa benzínu a spaľovací motor nič moc nevraví. Bravo ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda aut, řvoucích a smrdících motorů. . Top Gearu však nemohu upřít jeho kvalitu a poutavost, která v kombinaci se suchým britských humorem činí pořad velmi atraktivním. Top Gear zcela jistě disponuje jiným rozpočtem, než-li "Autosalon", možná by jednotlivý díl převýšil i rozpočet českého celovečeráku. Kde jsou peníze, tam je show a Top Gear je převážně ta show. ()

Reklama

BC 

všechny recenze uživatele

Auta jsou pro mě vším. Celou patnáctou sérii jsem shlédl během jednoho jediného dne, šestnáctou vždycky v pondělí, poté, co byl vysílán nový díl a hořím nedočkavostí na červen, kdy se má začít vysílat řada sedmnáctá. Miluju Clarksonovy kecy, miluju větu "How hard could it be?" a co miluju nejvíc, to jsou jejich výlety, třeba přes Vietnam na fichtlech, přes Amazonský prales k Tichému oceánu, přes Botswanu v autech s pohonem jedné nápravy nebo na severní pól (jo, autem). 6* ()

Boro171 

všechny recenze uživatele

To čo robí Top Gear takým skvelým a originálnym "automagom" je kombinácia moderátorskej trojice, skvelého britského humoru a neobmedzeného rozpočtu BBC. Skvelá zábava pre všetkých od absolútnych autmobilových laikov až po pravých "petrolheads". Taká zohratá trojica ako Clarkson, Hammond a May, nemá nikde vo svete obdoby, týto páni sú ozdobou celého programu. Skvelé výpravy, humorné pojaté recenzie a novinky zo sveta motorizmu v úžasnom produkčnom spracovaní. Samostatnou kapitolou sú ešte tématicky ladené špeciály, ktoré sú ešte o niečo lepšie. Samozrejme by Top Gear nemohol existovať bez Stiga, ktorý sa stal akýmsi "badass" maskotom. Neúnavne vyčkávam na nové diely. Autá nikdy neboli zábavnejšie. 100% ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Nejlepší show o autech, která kdy byla vytvořena! Záměrně nepíšu pořad, který by se zaměřoval na testování aut z odborný, praktický a uživatelský stránky. O to zde většinou ani nejde a to je dobře. Jinak by zařadil po bok nepřeberného množství motoristických pořadů...bla bla bla moc keců a prd z toho, každý je odborník a profesionál a ví přesně, co je na tom auto dobrá a co špatný. Proto jsem rád za podobu Top Gearu, kde proti sobě stojí naprosto nesourodá trojice moderátorů se svými názory, bez kterých by Top Gear nebyl zdaleka takovým, jakým je. Jen škoda, že je seriál svým obsahem tak moc vzdálený realitě a možnostem většiny diváků. Na druhou stranu, koho by ale bavilo koukat na pokus o vtipné a sálodlouhé testování třeba Peugotu 307, když může koukat na Stiga, jak jede bokem v Hammerheadu nejnovějším Italským supersportem!:) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)
  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)

Reklama

Reklama