Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický seriál Druhý dych je príbehom o neúplných rodinách, ktoré prežili veľkú stratu a musia hľadať spôsob, ako toto chýbajúce miesto vo svojom živote zaplniť. Ako však začať odznova, keď ste prišli o životnú lásku? Ako nerozbiť krehké vzťahy, keď zodpovednosť leží na vašich pleciach?  Úspešný architekt Daniel sa stará o rodinu, firmu a malú dcérku. Dva roky po smrti manželky musí svoj život znovu stavať od základov. Ako každý človek má právo milovať a byť milovaný a vyplniť miesto milovanej manželky inou ženou.
Malá Barborka vie, ktorá je pre ňu a pre ocka tá pravá. Ako dieťa inštinktívne cíti to, čo dospelý Daniel rozumom popiera. A tak Daniel a Anna bojujú s vnútornými prekážkami, ktoré im bránia priznať si, čo k sebe cítia. Keď pochopia, že k sebe patria, Barborke sa splní sen - konečne sú rodina. Ich chvíľkové šťastie ale ohrozuje zlo, ktoré s láskou a dôverou narába ako s vecou. Neprajníci v snahe dosiahnuť svoje egoistické ciele neváhajú použiť akékoľvek prostriedky, aby dosiahli svoj cieľ a zničili hodnoty, ktoré sami nie sú schopní dosiahnuť – lásku, morálku a šťastie. Neostáva iné, len dúfať, že úprimnosť a dôvera bude silnejšia... Než tie najhoršie mafiánske praktiky! (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Je to vážne taká zmena, keď sa vymení pár papundeklových bytov v ateliéri za zábery luxusnejších interiérov, z ktorých i tak sterilita dýcha až hrôza ? – nie je v nich nijaký skutočný život.. A inak je to stále to isté – vzťahy, vzťahy, a zasa vzťahy, celá skurvená slovenská spoločnosť je nimi posadnutá.. Prečo ? Kde sa to berie ? Nie je to tým, že v skutočnosti nijaké vzťahy udržiavať nevieme a závidíme si aj nos medzi očami ? Je to na zamyslenie. Ako škola pre hercov, aby sa naučili jednať s kamerou je to fajn, rovnako ako možnosť zarobiť si na nájom, ale to je tak všetko – a keď to k tomu ešte viac zhovaďuje národ, ktorý sa zmieta medzi pudmi a komerciou, mal by ísť aj ten jeden bodík dolu... ()

dawexx odpad!

všechny recenze uživatele

Po 5 minutách náhodného spatření prvního dílu jsem věděl o čem to bude dalších 10 dílů. Pekelná žumpa. 0,003 hvězdičky za to, že tam jedna štětka řekla představitelce titulní dětské role, že by jí nejradši seřezala jak žito, protože já bych se s tímhle scénářem a nesympatickými postavami zachoval stejně. ()

Reklama

mafianis 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších Slovenských seriálov..aj ked kvalita sa už 2 sériou výrazne začína skapínať...s Bruchalu robili velkého mafiána a popritom je to len obyččajný moderátor Reflexu na Markíze. Naopak skvelá Minichová alebo Mikulčík sa svojich postáv zhostili priam bravúrne...a v neposlednom rade skvelý Pavel Višnovský v roli Teodora- pán Višnovský patrí jednoznačne k najlepším hercom akých máme na Slovenksu a v roli Teodora Musila sa našiel.... ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sice jen půl hodiny co jsem PŘEŽILA se na to dívat a mám chuť se oběsit... Je to horší než esmeralda,ulice,ordinace,beverly hills 90210,pobřežní hlídka, knight rider, star trek a star wars dohromady....Nejhorší věc co jsem kdy viděla s příííšernými dialogy NEMOŽNÝMI hereckými výkony BEZ šťávy a zápletky bez jakékoliv perspektivy prostě SRA**KA!!!A dokonce dělají zápletku a hrozný vtip který tedy více než salvy smíchu vyvolává nechápavé a zoufalé pohledy(skoro až grimasy a poté následuje bezúčelné trhání vlasů), jelikož stavět vtip na "čůrání za barákem"????Asi tak skvělé jako nové seriálky Helenka a ta věc s tančením..jenom nova tohle pustí mezi lidi...přijde mi,že jsem snad měla halucinace.. ()

xenopus odpad!

všechny recenze uživatele

Doopravdy na tohle někdo může koukat? Svět se v pr*** obrací... Stačí jeden díl, aby člověk věděl, na čem je. Jo a proč se dabuje slovenština? Když už nic jiného, můžou se mladí, co si s tímhle jazykem ještě moc netykají, něco přiučit. Ani tento možná jediný legitimní důvod proč by se na to dalo koukat, nezůstal... To i ta reklama na dámské vložky co běží během reklamy uprostřed mi přijde lepší... Ble. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • V Česku je seriál uváděn pod názvem Druhý život, nikoliv Druhý dech, aby se nepletl se starším třináctidílným seriálem Druhý dech (od r. 1988). (funhouse)
  • TV Nova při uvedení v Česku nechala seriál nadabovat, čímž způsobila rozporuplné reakce a vášnivé diskuze u diváků, zda dabovat do češtiny slovenské filmy a seriály. (funhouse)
  • Seriál vznikol podľa rumunského telenovelového formátu Only Love. (QooBo)

Reklama

Reklama