Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (83)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $77,267,296Tržby Celosvetovo $120,168,633Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,972,477 //počet predaných kusov 163,359Tržby za predaj DVD v USA $11,095,329 //počet predaných kusov 626,706║ občas padne aj na nejaký ten dobrý vtip ale ináč je ti citeľne na silu schématická komédia bez patričného rázu /40%/ ()

JJ23 

všechny recenze uživatele

Absolutní relax a odpočinková rodinná komedie. Existují části, které jsou trochu absurdní, ale stejně tak i život :D A řekněme si pravdu, no někdy stačí sledovat něco lehkého, jako tento film. Je to zábavný podívaná na nové výchovné metody a k tomu, jak se prarodiče snaží vyrovnat a asimilovat. Z toho celého mi přijdou potom návody na různé tipy jak zabavit děti doma jen jako klišé.Celkově to byl fantastický a příjemný způsob jak strávit několik hodin s tímto filmovým kouskem. A jako obvykle Midler a Tomei perfektní! ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, přesto, až na několik zaškobrtnutí, překvapivě zábavná rodinná komedie, kterou táhne zestárlý, k nepoznání oteklý, přesto stále hláškami a vtipem sršící Billy Crystal. A zdatně mu sekunduje Bette Middlerová. Jistě základy jsou klasické a celé je to vystavěné z tradičních klišé, ale přesto, i přes několik trapností, to drží pohromadě. Hlavně díky překvapivě velké hromadě zábavných dialogů a hlášek na téma rodinného života, vztahů a výchovy dětí. A všechno je ochuceno několika více či méně nahořklými momenty, které nejen zvýrazní chuť, ale také pobízí k zamyšlení toho, koho se týká. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andy Fickman /utek na horu carodejnic/ natocil priemernu US komediu, ktora sa dost vynima  v zaplave podpriemernych umelych US zlatanin.  Bette Midler /Ten co nosi Smulu/ ako - tak na urovni,  a Marisa Tomei /Blazniva Zatracena Laska, Vitejte v Sarajevu/ bola sice vyborna, ale sama to rozhodne nestaci utiahnut, Billy Crystal az zbytocny : 56 % ()

curil 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepřišel na chuť výchově amerických dětí. Jak je rodiče nejen tolerují v jejich naschválech, ale ještě podporují tzv. osobnosti, ze kterých vyrůstají nehorázní frackové. Samozřejmě není to vždy. V tomto příběhu názorně předvádějí prarodiče normální přístup k dětem. Zaujala mě třeba hodina logopedie, to je síla. Vynikající Billy Crystal v roli Prďocha. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama