foto

Joshua Rush

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
2015 Emelie
Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
Sex, Death and Bowling
2014 Break Point
Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
2013 Zachraňte Lincolna
Útěk z planety Země
2012 Chlap na roztrhání
Rodičovský manuál
2011 Doba ledová: Mamutí Vánoce
Klíčová osoba
Kocour v botách
Za tabulí (TV film)
2010 November Christmas (TV film)
2009 Mindsight

TV seriály

2019 Kde je Valda? (TV seriál)
Andi Mack (TV seriál)
We Were Here (S03E20)
A Moving Day (S03E19)
Something To Talk A-Boot (S03E18)
další epizody (13)
Lví hlídka (TV seriál)
Return to the Pridelands (S03E19)
Journey to the Pridelands (S03E18)
Triumph of the Roar (S03E17)
další epizody (23)
2018 Andi Mack (TV seriál)
The New Girls (S03E07)
Cookie Monster (S03E06)
That Syncing Feeling (S03E05)
další epizody (26)
Lví hlídka (TV seriál)
Beshte and the Beast (S02E25)
The Underground Adventure (S02E24)
The Hyena Resistance (S02E23)
další epizody (13)
2017 Andi Mack (TV seriál)
I Wanna Hold Your Wristband (S02E06)
The Snorpion (S02E05)
Mama (S02E04)
další epizody (18)
Lví hlídka (TV seriál)
Timon and Pumbaa's Christmas (S02E12)
The Bite of Kenge (S02E11)
The Ukumbusho Tradition (S02E10)
další epizody (16)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
Lví hlídka (TV seriál)
The Lost Gorillas (S01E22)
Never Roar Again (S01E21)
Lions of the Outlands (S01E20)
další epizody (22)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hráč v lese (S11E04)
2013 Clarence (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Get Married and Married (S01E14)
Cleveland show (TV seriál)
Of Lice & Men (S04E20)
Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Vestigial Peter (S12E02)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Dušlechtičky (S01E12)
Griffinovi (TV seriál)
Yug Ylimaf (S11E04)
Nad dopisy diváků (S10E22)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a falešný pohřeb (S04E05)
Chuck a výročí (S04E01)
Chuck a Kruh II (S03E19)
Hrdinové (TV seriál)
Zeď (S04E18)
Umění klamu (S04E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odpočívej v pokoji, Marino Garitová (S06E18)
2009 Superagent Oso (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Contamination (S02E11)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelné pouto (S03E25)
Odstíny šedi (S03E19)
Odhalení (S03E18)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)
Médium (TV seriál)
Deja Vu All Over Again (S06E01)
The Man in the Mirror (S05E16)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Jay Leno Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky