Reklama

Reklama

Žabák Ribit

Trailer 1

Ribbit je žabák se závažnou krizí identity. Na rozdíl od ostatních žab nesnáší poskakování a má silný odpor k vodě. A díky tomu se cítí úplně ztracený. A protože musí najít jiný smysl svého života, vydává se spolu se svým nejlepším přítelem, létající veverkou, se vydává na cestu za svým pravým místem na tomto světě. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie fakt podpriemerné, ale naozaj to nebolo nič extra. Chápem, že Malajzia asi na tom nie je vo filmovej sfére na nejakej skvelej úrovni, ale tá animácia bola hodná tak prelomu tisícročí, a nie roku 2014. Sympatické priateľstvo a spoločné putovanie žabky a veverky vyplnilo celý príbeh, ktorý v podstate ničím nevynikal a dobrodružná atmosféra pôsobila dosť atypicky. Navyše mi v tom chýbal aj ten potrebný dôvtip, bez ktorého sa súčasná animovaná tvorba fakt nezaobíde. Nuž, ale snaha bola. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický moderní animák, který má celkem hnusnou animaci. Když nic jiného, alespoň se tvůrci snažili o to, aby měli zvířecí postavy zajímavý vizuál a alespoň mluvily s přízvuky různých národností a tím trochu zaujaly. Je to ale takové hop sem, hop tam a nic moc to divákovi nedá. Pro děti jsou zde ale asi celkem zajímavé postavičky. Šílenství z toho ale pravděpodobně nebude. ()

Reklama

marekbecica 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka pro děti to asi může fungovat, animace sice není žádný Dreamworks, ale není to tak hrozné. Co mi vadilo nejvíce byla do očí bijící nerealističnost. Hlavní postavy jsou šípová žába (ve skutečnosti měřící 1-6cm) a poletucha (která je ve skutečnosti minimálně 10x větší), ale ve filmu jsou oba stejně velcí. Žáby se pohybují pomalu, veverky zase velmi rychle, no ve filmu jsou stejně rychlí. A co třeba leopardí mláďata skákající vysoko v korunách stromů? Dále je tu netopýr, co chce sežrat jedovatou žábu, tedy po tom, co si s ní 5 minut povídá. Nebo krokodýl, který má také zálusk na několik cm velkou žábu a samozřejmě svůj útok musí také ohlásit 5 minutovou řečí (režisér asi nikdy neviděl lovit krokodýla). Vypadá to jako kdyby si brali inspiraci z akčních filmů - "já vím, že tě můžu okamžitě zastřelit, ale nejdřív ti vyložím celý můj plán a potom tě nechám utéct". No a aby toho nebylo málo, tak žába a veverka se do sebe zamilují (evidentně je veverka jediné zvíře, kterému nevadí žabí jed). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animačná exotika neprekvapila. Obsahovo ide o prevarenú vodu, v ktorom sa z podivína a outsidera stáva niekto výnimočný a dôležitý. Aj na animácii vidieť, že to nie je osvedčená 3D animovaná škola, ale sledovať sa rozhodne dá - občas divné krútenie postavičiek, občas ich divná sympatičnosť, ale v základoch obstojí. Animák sa môže ale oprieť o dobrodružný a pre deti nenáročný príbeh, v ktorom dospelí pretrpia kdeaký infantilnejší humor a jednoduchú dejovú šablónu. Nič extra, ale neurazí - presne na oddych. A naviac, nie je agitačne vtieravý. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Dobrý příběh , příjemná , nevtíravá hudba a lehké vtípky . Co vytknout ? Snad grafické zpracování , neboť se na to občas opravdu nedalo koukat . Některé obličeje byli jako po těžké obrně a působilo to jako z nějaké hry s PS 1 , tak zlé to bylo . Rozhodně to mohlo dopadnout i líp , kdyby si s tím někdo dal jen o špetku víc práce . Jinak vcelku povedená pohádka . ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama