Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť po dlhej dobe prvotriedny slasher, keby nie nešvarov, ktoré sú pre tento hororový subžáner tak typické. Úvod bol zbytočne natiahnutý, vlastne kým dôjde na akciu tak film už pomaly končí. Pridal by som aj na masakry, niežeby niektoré mordovačky neboli nápadité, ale mohlo sa to inak zostrihať a ani viac gore by neuškodilo. Najväčšou slabinou ale zostáva hlúpe chovanie sa postáv v kritických momentoch - napr. baby už majú zabijaka "na lopate", omráčeného s tvárou k zemi a niežeby ho ešte preventívne dorazili riadnym náprahom kovovou tyčou rovno do lebky, ony radšej vybehnú von z miestnosti... Na druhú stranu, v momentálnej slasherovej mizérii patrí tento snímok k tým lepším. 65/100 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slasher coby hororový subžánr patří mezi moje nejoblíbenější (zvláště pak starší kousky). Musím totiž souhlasit s názory, že poslední roky se moc dobrých filmů v tomto odvětví zrovna neurodilo. Dvojice Jon Knautz a Trevor Matthews mě však přesvědčili již filmem The Shrine (2010), že v sobě mají jistý potenciál (Knautz coby režisér a Matthews hlavně coby scénárista/herec). Takže jsem nad nimi rozhodně nehodlal lámat hůl ani tentokrát a popravdě jsem se na jejich další společný počin těšil. No a vyplatilo se. Již úvodní scénka z dětství našeho psychopata nám jasně ukázala, že tenhle magor se určitě s nikým moc srát nebude. Navíc většina jeho obětí byly vážně pohledné děvčata, což jsem samozřejmě kvitoval s povděkem. Takže je celkem jasné, že si na své přijdou hlavně pánové, protože holky se rozhodně nestyděly. Navíc trocha lehké erotiky není nikdy na škodu. Mě však mnohem více zajímalo, jak to tentokrát bude vypadat po hororové stránce a tady jsem místy bohužel narazil na věci, které trošku skřípaly. Tím však nechci říci, že by tu nebylo k vidění i několik lehce morbidních situací. Magor s gumovou maskou na ksichtu totiž nehodlal s nikým jednat v rukavičkách a tak se brzy ve vile začnou ozývat místo milostných vzdechů - nářky a poslední výdechy. Atmosféra v tu chvíli konečně nabrala na obrátkách, což nejvíce ocení milovníci filmového násilí všeho druhu. Rozmanitost mord scén byla opravdu pestrá a pevně věřím, že si každý přijde na své. Herecké výkony byli sice hodně průměrné, ale nenašel jsem tu vyloženě nikoho, kdo by mi nějak výrazněji vadil či byl na obtíž. Takže v mých očích jde určitě o lehce nadprůměrnou záležitost, kterou jsem neviděl naposledy. 60% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak myslím, že to zásadní zde popsalo již několik uživatelů, takže bych jen opakoval zbytečně uvedené. Za mě rozhodně co bylo super, tak celková syrovost filmu. Kdy i když jde v podstatě o slasher a občas příjemně připomene nějakou tu klasiku (od TCHM 1974 přes Halloween a méně známý Sorrority House Massacre ...), vyloženě v divákovi budí dojem realističnosti, reálnosti až mírného "snuff feelingu"... Zabiják je naprosto excelentní a vytáhl už tak kvalitní atmosféru na největší možnej strop. Je naprosto nepříčetnej a jeho útoky jsou všechny extrémně intenzivní, brutální a živočišný. Tady nejde o vyloženě "graphic violence", kdy by divák viděl z detailu na kameře nějaké gore FX efekty, ale šílený nekompromisní útoky, kdy to tlustý obrovský oplzlý hovado háže se všema o zeď, o zem, a prostě je umlátí a rozemele jak papírový loutky. A to mě osobně na tom nejvíc bralo, že to fakt působilo dost realistiky a o to bylo to vyvražďovací peklo v druhé polovině filmu překvapující a záživnější. Silný 4**** CptPeroxid: Tak když čteš, že je to slasher, tak na to musíš pohlížet jako na slasher a trochu vzít v potaz dnešní dobu, která je na některý hororový subžánry slabá. V rámci žánru je třeba hodnotit, pokud na to máš neurony...! Nehledě na to, že ještě před půl rokem jsi o "hardcore exploiterech" věděl píču, nebýt mě, tak ses k nim ani nedostal a hrabal ses někde v přestárlých giallech (budiž jim země lehká ...) a 60. kovejch vykopávkách ,... :-DDD Pochcípat bys měl maximálně Ty, protože víš hovno.... :))) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dům plný kamer a hezkých holek, které se v něm svlékají. Zkrátka sen každého průměrného honimíra. Že se mezi touhle sortou lidí sem tam najde nějaká narušená existence, je celkem jasné a průser je to o to větší, když je dotyčný ještě k tomu machr v oboru IT. To už pak stačí jen párkrát kliknout, najít dotyčný dům a spustit zabijačku. Obstojný slasher plný neokoukaných tváří a mentálem v roli vraha, kterému jsem jeho psychózu bez problémů uvěřil Tak odporná držka to byla. Jen mohl být trochu vynalézavější, ale to vem čert. Sice se tu sem tam mihly příznaky nemoci charakteristické pro daný žánr, ale jinak film v pohodě šlape a nenudí. Čekal jsem propadák, takže jsem příjemně překvapen. 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film jde kvalitativně rozdělit na 3 třetiny. Úvodní třetina je fantastická, skvělý start, sympatické seznámení s jednotlivými osobami, parádní plíživé napětí a očekávání, co z toho vyleze = jasných 5 hvězd. Druhá třetina maličko ztrácí, děj i napětí občas vázne, ale herecké výkony super = 4 hvězdy. Na závěr přichází poslední třetina, kde se už jenom vyvražďuje a bohužel tahle část je plná nejrůznějších klišé a logických děr. Je to škoda, protože jsem ještě v polovině filmu chtěl tenhle slasher vychválit a hodnotit maximálně. Takhle to musím zprůměrovat, takže za 4 hvězdy. :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ali Cobrin sa necítila dobre vo svojej roli, v určitých momentoch bola veľmi znepokojená. Povedala však, že jej láska k slasher filmom jej dosť pomohla a natáčanie to pre ňu zjednodušilo. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama