Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vyberá na šíre more aby oslávili rozlúčku zo slobodou. Namiesto zábavy ich na neďalekom ostrove čaká krutý boj so smrteľným vírusom či samotnými nakazenými. Jednoduchý príbeh tento krát nie je na škodu a len napomohol rýchlemu spádu deja. Tretie pokračovanie "Cabin Fever" je úplne o niečom inom ako predchádzajúce časti. Aj keď sa síce nijak mimoriadne nevymyká, je rozhodne lepšie spracovaný ako dvojka. "Patient Zero" síce nie je geniálny, ale určite ani katastrofálnym hororom. Najväčším plusom sú jednoznačne masky. Na tých si dali viditeľne záležať. Vďaka záverečnej polhodinke, ktorá obsahuje zopár fakt pekných gore záberov, odmena v podobe - 55%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých troch častí sa mi tento diel zdal najlepší. Nechýba tu trocha napätia a ani bod zlomu, v ktorom si všetci zúčastnení uvedomia, že sú proste v riadnej kaši. Dejová linka síce moc nenadchne, ale gore bolo na slušnej úrovni, hlavne scénka bitky dvoch rozpadávajúcich sa žien stála za to (len škoda tej tmy). Koniec ako sa dalo čakať je otvorený, taký aby bolo možných ešte aspoň sto pokračovaní :). Keď sa udrží tento stúpajúci trend nebudem vôbec namietať. Jednoducho, ide o slušnú hororovú zábavičku, ktorej do nadpriemeru chýba iba málo. 65/100 ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další díl o zabijáckém viru je tady a jak dopadl ? Vcelku rozporuplně. Gore je průměrné, ikdyž některé scény překvapily. Dále příběh, ten se bere děsně vážně a to filmu škodí. Druhý díl byl pro mě dokonalý už jen proto, že si sám ze sebe dělal srandu. Tady je to takové temné a vážné a prostě to snímku nesluší. Celkově se ale jedná o průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Uvidíme jak dopadne Outbreak. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nějak, co jsem očekával jsem dostal. Z první poloviny vím jen tři věci, kozy, cecky a vemena. Bylo na co koukat, ale s hororem to nemělo nic společného. Druhá polovina je temnější, atmosféra zhoustne a i pár docela slušných scén. Při srovnání s jedničkou určitě pokles, ale od druhého dílu se kvalitou moc neliší. Čekal jsem nějaký posun nebo zlepšení, ale ničeho výraznějšího se nedočkáme. Zvládnout se Cabin Fever: Patient Zero dá, ale podruhé se mu radši vyhnu .. 4/10 = 40% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jednička byla amatérská kokotina, dvojka rádobyvtipná píčovina, takže nám pro trojku zbývá už jen ten análek (ale to vlastně u trojky není nic divného), kam opravdu film i s celým štábem patří. Sam Křepelka nenosí prsten, teď už nosí bacily a jde mu to o poznání hůř, měl asi zůstat u šperků, ale pořád je snesitelnější než většina kreténů na obrazovce. A ty jakože efekty? Jakože hnus a šokézní? Jakože nenamalovaná mezi lidi? No kde to jsme? Krvavou lízačku si každej užije minimálně jednou měsíčně, nevím, proč okolo toho tak poděláváte, svléknutí rukou už bylo v jednom čínském krváčku efektněji, ale poprava dildem mezi oči, uznávám, to byl epický kus umění. Faktem je, že kdyby se nejednalo o "značku" Cabin Fever, asi bych tomu dal i milosrdné dvě hvězdy, ale nasrat. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama