Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Taková hardcore variace Chcete být milionářem? Akorát že místo vědomostních otázek se čtyřmi možnostmi máte jen dvě a to přímo životně důležité.Třeba za A)nechat se utopit v sudu nebo za B)nechat se zastřelit? Zkrátka vždy máte možnost svobodné volby a když si nevíte rady, nechybí ani nápověda. Vlastně vždy je to 50 na 50 nebo to za vás prostě rozhodne soused u sváteční tabule. To pak není divu, že se sadistický prachatý vašnosta i se svým pokrevním mentálem popadají za břicha, když se hosté po hlavním chodu bodají a bičují jako o život. A abych nezapomněl, samozřejmě jsem se těšil na Šašenku a její herecký výkon. Na Oscara to sice zatím není, ale musíme jí dát čas..přece jen neměla dva penisy v konečníku, tak je to pro ní nová zkušenost. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela milý snímeček, který nemá s hororem nic společného. Dle mého odborného názoru se jedná o psychologický thriller. Mimochodem, docela vydařený. Hlavní hrdinka je človíček docela sympatický a potěší i účinkování otce Érlových dětí - Krabáka, kterého nečeká úplně idylický konec. Do všeho nám hraje velmi pěkná hudba. Zástupce zla je dostatečný psychouš a já filmu uděluji krásné 3*, protože si je jistě zaslouží. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Další "like a Saw" kousek, který zase působí spíše jako vypiplaná, plastová atrakce v lunaparku, než jako něco co by mělo vyvolávat nepříjemné napětí nebo dokonce strach. Člověk se u toho nenudí(na jedno podívání je to fajn), ale všechno je to takové strojené a okatě vykonstruované, že největší nervozitu u mě vyvolával ten arogantní Conbsův kuní xicht a nejvíc napnutý jsem byl z očekávání jestli Sasha při těch tortůrách příjde o nějáký ten kus oděvu a zkusí to uhrát aspoň ceckama.. (né-dělám si prdel-byla docela dobrá..) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ze dvou zel se volit nechce... nikomu z nás, jde to těžce." Dobré možnosti totiž nejsou. Pravidla hry určuje hravý parchant, "karikatura s teatrální mimikou a afektovanou dikcí" (© JASON_X), zatímco jeho syn se sadistickou rozkoší vychutnává vaše dilema a pak i bolest. Ale nedozvíte se vůbec nic o motivaci. Můžete si jen domýšlet něco o mrtvé mámě blonďatého zmrdečka. Její smrt v důsledku jeho volby, či snad otcovy volby (možná před očima syna), trauma jich obou... máte na výběr.  Ale pozor, ubíhá vám čas! Něco vám to připomíná? Ne, Saw jsem fakt nemyslel, WYR je úplně jiná psychologická liga. Ne tak krvavá, ale reálnější, víc pod kůži. Zvolíte raději vlastní bolest nebo ji způsobíte někomu jinému? Už víte, co jsem myslel? Je to o (ne)spravedlivém životě. Vybírat mezi zlým a ještě horším nechceme, bohužel často musíme. Zatímco filantrop Shepard Lambrick (Osud? Bůh?) na nás pobaveně shlíží (neboť on ví) a buransky hází na náš gauč skořápky z buráků. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní Pecka! Nejsem daleko od páté hvězdy! Byl jsem v napětí od té doby, co začla HRA až do Konce! Film založený na vnitřním pocitu a syrové jednoduchosti! Nepotřebuje žádné speciální Efekty k tomu, aby udržel divákovou pozornost, do toho celého chaosu je vložená nepříjemná Hudba, která vytváří Perfektně hutnou Atmosféru! Tohle je fakt silnéj Psychickéj Terror se super Hereckými výkony a špetkou Gore! Očekávám Trilogii! Každému komu se líbilo Saw, doporučuji i Would you Rather! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama