foto

Charlie Hofheimer

  • nar. 17.4.1981 (39 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Mandela Effect
The Nearest Human Being
2017 Easy Living
2016 Dependent's Day
2014 Zrazená (TV film)
2013 Špionáž
2012 The March Sisters at Christmas (TV film)
Would You Rather
2011 Blur
2010 Autopilot
Numb
2004 Vesnice
2002 Ghost of F. Scott Fitzgerald, The
2001 Last Ball
Černý jestřáb sestřelen
1999 Blue Moon (TV film)
Hudba mého srdce
1998 Edge City
1997 Den otců
1996 Ochránce
1994 Lassie

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 6 (E06)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E05)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (E04)
další epizody (6)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Údolí Forge (S02E07)
Zpečetěný osud (S02E05)
Muži krve (S02E04)
Prozíravost (TV seriál)
Brainstorm (S03E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Chcete takhle žít? (S10E17)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Lepší polovička (S06E09)
K okamžitému zveřejnění (S06E06)
Potopa (S06E05)
další epizody (5)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Kontrolní komise (S03E19)
Private Practice (TV seriál)
I'm Fine (S06E09)
The World According to Jake (S06E07)
The Next Episode (S06E05)
další epizody (4)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
Vzdálená místa (S05E06)
Malý polibek, část 1 (S05E01)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čínská zeď (S04E11)
Hezké holky (S04E09)
Odmítnutí (S04E04)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Loterijní horečka (S06E12)
2008 Eli Stone (TV seriál)
I Want Your Sex (S01E09)
Podstata strachu (TV seriál)
Community (E07)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Médium (TV seriál)
Second Opinion (S03E13)
Dr. House (TV seriál)
97 sekund (S04E03)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Běžící muž (S02E15)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Širé moře (S01E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cizinky ve vlaku (S03E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Homesick (S06E22)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Wannabe (S05E16)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky