Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte koule, synu. Velké koule. Tak jako já." Taková poklona od šéfa jistě potěší, ale přeměřovat si je určitě nebudeme. Já jsem totiž nikdy nepracoval a ani nebudu pracovat ve firmě, která pro své zaměstnance chystá teambuilding či obdobný nesmysl zvyšující produktivitu práce, ekonomický růst a blaho majitele firmy. Nicméně tito reklamátoři si svou džungli, durman a nového boha Phila evidentně zasloužili, jenže co s tím? Hlavní hrdina Chris je totiž hodný, neslaný a nemastný, jeho vyvolená Lisa to samé v hezčím balení a vtipy pohoďáka Jareda celkem spolehlivě padaly pod stůl. Naštěstí je tu tvrďák Storm, který umí zachránit dvě hvězdy svou mačetou, bojovnou sebeprezentací či kočkováním s tygříkem a mě jeho prkenné pokusy o vtip poměrně bavily. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že se z toho vyklube alespoň průměrná komedie na téma teambuilding, místo toho jsem dostal hodně slabou sračku, kterou nezachránil ani Adam Brody, jenž citelně převyšoval svým hereckým výkonem všechny ostatní a už vůbec ne Jean-Claude Van Damme. Ten asi neměl zrovna do čeho píchnout a tak chtěl získat trochu peněz a hlavně získal mini roli pro svou dceru. Jeho souboj s tygrem byl stejně trapný jako celý film. Kromě té scény s orgií a dementní Brendin „srdceryvný projev plný vulgarit“ to stálo celé za hovno.30% ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme je herec ktorého nejako neobdivujem. Mám rád zopár jeho kúskov ale po väčšinou išlo o béčkovú a céčkovú biedu na ktorú sa podpísal zub času a 90% z nich nemusím. Nebyť jeho trademarku na plagáte, túto kravinu by som určite nezačal pozerať. Zopár kancelárskych krýs stroskotá na ostrove a po požití durmanu začnú halucinovať. Čo by ako námet na dobré psycho nebolo na zahodenie, no scenárista z toho spravil klišé, regulárnu komédiu pri ktorej sa nedokážem zabávať. Jediné pričom sa pohli moje kútiky úst bol prehnaný sebarexlexný kop JCVD na úplnom konci. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Někdy je škoda, že hlavní role hraje JCVD jen v béčkách. U tohoto filmu to ale vůbec nevadí: Hlášek víc než dost, zápletky atypické oproti "áčkovým" záležitostem.. Proto lehký brak občas neuškodí. A humoru má tenhle film na rozdávání... SPOILERY... "Tyhle panáčky jsem kreslil já." "Kde je jáma osudu???" "Stačí vyklidit jámu hanby." :-D :-D Borec z Brusselu se ukázal v úplně jiné roli, než jsme zvyklí a kromě všemožných filmů o přežití si udělá taky nemalou legraci přímo sám ze sebe - ano: Jako z akční hvězdy. Spousta akčních herců (Schwarzenegger, Stallone, Willis, Statham...) už hrála v nějaké komedii. Ještě nikdy jsem ale žádného z nich neviděl parodovat vlastní scény. Tím si mě Van Damme získal a přesně proto nedám 4 ale 5*. ()

Alex126 

všechny recenze uživatele

Filmový hrdina (Adam Brody) pracující pro korporativní svět, má snad tu nejnudnější práci na světě - navrhuje obaly k toaletnímu papíru. Aby toho nebylo málo, tak svojí pasivitou a plachostí odpuzuje dívky a ještě mu spolupracovník krade nápady. Vše se změní s příchodem Jean-Clauda, který je bere na ,,leadership trip''. Adam Brody a Rob Huebel v tomto filmu září svým vtipem, situačním humorem a nenudíte se s nimi ani chvíli. Tento film vás bez jakýchkoli pitomostí upřímně baví po celou dobu a i přesto, že celou dobu budete cítít, že tušíte basis celého příběhu, nepřestane vás bavit až do svého konce. I přes spoustu vtipných okamžiků a fakt, že si myslím, že jde o nadprůměrnou komedii, musím dát 3/5. Rozpočet: 3 500 000 $ ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama