Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ako toto je ťažká chobotina. A chvíľu som mal chuť to vypnúť. Ale nástup JCVD, to zdvihne trochu hore. A veci čo sa začnú diať na ostrove sú šialené a občas aj vtipné. Z postáv ma okrem Storma zaujal Phill a Troy. Hlavný hrdina sráč. Ale zas tá šťavnatá pipka lahodila oku v každom zábere. Hlúpe? Áno. Lacné? Áno. Nudné? Nie. 60%. Aj ja chcem svoj kult na ostrove. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Vítejte v džungli (Welcome to the Jungle) - tak na tento film jsem šel hlavně proto, že v něm hraje Jean-Claude Van Damme. Hraje snad v životě poprvé v komediální roli a zahrál vyšinutého magora Storma celkem dobře. Jinak je film pěkná blbost. Jediné čeho je ve filmu dost jsou sprostá slova, jinak ztráta času a nedoporučuji... ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to celé hrozně přitažené za vlasy. Jasně, je to už skoro parodie, ale stejně je to chycené moc. Kdyby se lehce ubralo z tlaku na pilu, byla to moc fajnová komedie. U JCVD nemohu jinak než ve stoje zatleskat.... Moc těch komediálních rolí neměl, ale tady fakt baví na plné čáře. Jinak je to celkem průměr. Chování na ostrově je hloupým scénářem vytlačeno do extrému. A. Brody je sympaťák a hraje hezky. K tomu moc hezká M. Boone. Asi jo, proč ne, ale zbytečně tupé... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně skvěle nabušený (i když od dob Kickboxera to tělo samozřejmě stárne) Jean-Claude v naprosto totální kravině s hodně hrubými výrazy, sem tam až zvrhlými záběry a celkově podivnou komedií, na druhé straně ovšem studie lidí z jedné firmy zahnaných na hranu přežití, a v tomto směru to až zas taková blbost není, naopak je k zamyšlení, co dokáže silný a ovládnutí schopný jedinec vše udělat. Moc se mi líbila scéna, kdy magor Roba Huebela sděluji odsouzenému na smrt, že on sám by ho nechal jen pošlehat bičem, ale když to chce dav, musí ho popravit. TOHLE je opravdu k zamyšlení. Za mne sice horší průměr, ale mám radost z uvolněného a zábavného JCVD (i když jen v menší roli), kterého role evidentně bavila a užil si ji i s námi diváky. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Komedie ani tak ne, spíš je to parodie na Pána much. A parodie mě celkově baví. Z filmu je dobré si odnést, že Tigr nikdy neútočí tiřkrát, a pokud chcete udělat suprovej teambuldingovej večírek tak to chce kafe s pořádnou dávkou Durmanu. Navíc tu je jako třešnička na dortu Jean-Claude - takže spokojené 3 hvězdy. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama