Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Je to debilita? Jo... Brutálně nesnesitelná? To zase ne. Není to nesnesitelné, jen pitomé. Dívat se na to tedy dá celkem bez následků. Van Dáme (kvůli kterému jsem na to čuměl) je tam asi 10 minut z toho většinu času ze sebe dělá blbce. A vtipné to opravdu není. Vůbec celkově toho v této komedii (asi bych měl použít uvozovky) moc vtipného není. Spíš trapného nebo smutného. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme je herec ktorého nejako neobdivujem. Mám rád zopár jeho kúskov ale po väčšinou išlo o béčkovú a céčkovú biedu na ktorú sa podpísal zub času a 90% z nich nemusím. Nebyť jeho trademarku na plagáte, túto kravinu by som určite nezačal pozerať. Zopár kancelárskych krýs stroskotá na ostrove a po požití durmanu začnú halucinovať. Čo by ako námet na dobré psycho nebolo na zahodenie, no scenárista z toho spravil klišé, regulárnu komédiu pri ktorej sa nedokážem zabávať. Jediné pričom sa pohli moje kútiky úst bol prehnaný sebarexlexný kop JCVD na úplnom konci. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě to není taková pecka jako film s duem Scott/Johnson. Tady máme pro změnu JCVD, který ovšem ve 30. minutě je nemilosrdně odstraněn z plátna (nebudu prozrazovat jestli se do příběhu vrátí nebo ne). Film je de fakto jasnou komedií na variaci Lord of the Flies. Bohužel možný plánovaný comeback belgické roznožky do vyšší hollywoodské ligy se nekoná. 45% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, jak tenhle film hodnotit. Mám radost, že JCVD si taky konečně střihnul trošku jinačí roli, než obvykle točí. S jinými herci a s jiným režisérem a to je fakt moc příjemná změna. A zase si nemyslím, že by tam byl tak málo, jak tady zdejší lidi tvrdí. Druhá věc ale je, že tenhle film je jedna velká kravina. Dobře, uznávám, že místy jsem se zasmál, ale celkově mně to přišlo víc jako kravina, než jako komedie. Pořád přemýšlím jestli dát dvě nebo tři hvězdičky. Megan Boone totiž byla dost sexy. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama