Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Tohle mohlo v klidu fungovat, komedie v duchu Pána much, no proč ne, i pokleslý žánr může fundovaně pobavit... Tímto fušerským způsobem ovšem opravdu ne. Bezradný scénář bez vtipu (dost často připomínaly dialogy improvizaci bez kritické moderace) a nudná režie, která nedokáže využít ani onu prostou skutečnost, že se to celé neodehrává v Bulharsku v lesích, ale v prosluněných tropických lokacích. 30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jde o totální ptákovinu, ale zpracovanou kupodivu v poměrně svižném tempu, bez nějakých vyloženě hluchých míst a navíc s docela sympatickým obsazením. Zápletka je ovšem vážně otřesná, to musel vymyslet nějakej vážně velkej zoufalec, bez špetky talentu a především jakéhokoliv smyslu pro soudnost, neboť film dělá totální pitomce jak z postav, kdy jejich chování nemá s realitou vůbec nic společného, tak z diváků, kteří se u toho sice mohou bavit, ale jen v případě, že se obalí pořádnou dávkou tolerantnosti a přistoupí prostě na fakt, že zkrátka všichni pocházíme z opic a tvůrci tuto teorii chtěli tímto snímkem podpořit. Šílenost oné zápletky navíc postupem filmu graduje víc a víc, kdy se závěr pak zvrhne už v úplnou magorii, ale opakuji, s pořádnou dávkou tolerantnosti se to dá kousnout. Herecky je to ale fajn, no a dokonce ani Jean-Claude tu není nějak vyloženě obtěžujícím prvkem, ikdyž ta jeho ztrhaná stařecká tvář ve mně budí upřímný smutek. Žánrově jde ale o těžko zařaditelnou podívanou, asi tomu vážně odpovídá dobrodružná komedie, ovšem to dobrodružství se musím brát s pořádnou rezervou, jde tedy v první řadě o tu komedii, ale i v tomto případě se nemusí nikdo bát, že by se udávil smíchy, nicméně pár vtipných momentů se tu objeví, což ovšem platí i pro pár vyloženě trapných scén, ale prostě ta odlehčenost tu hraje prim. Zkrátka, že bych tento snímek nějak doporučoval, to určitě ne, když by chtěl ale někdo vyloženě vypnout a dát si nějakou tu stravitelnou blbůstku, touto podívanou by neprohloupil. ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Někdy je škoda, že hlavní role hraje JCVD jen v béčkách. U tohoto filmu to ale vůbec nevadí: Hlášek víc než dost, zápletky atypické oproti "áčkovým" záležitostem.. Proto lehký brak občas neuškodí. A humoru má tenhle film na rozdávání... SPOILERY... "Tyhle panáčky jsem kreslil já." "Kde je jáma osudu???" "Stačí vyklidit jámu hanby." :-D :-D Borec z Brusselu se ukázal v úplně jiné roli, než jsme zvyklí a kromě všemožných filmů o přežití si udělá taky nemalou legraci přímo sám ze sebe - ano: Jako z akční hvězdy. Spousta akčních herců (Schwarzenegger, Stallone, Willis, Statham...) už hrála v nějaké komedii. Ještě nikdy jsem ale žádného z nich neviděl parodovat vlastní scény. Tím si mě Van Damme získal a přesně proto nedám 4 ale 5*. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic moc a dostalo se mi celkem slušné zábavy. Neříkám, že jsem měl křeče od smíchu, ale některé scénky na ostrově a začátek stály za vidění. Tohle paroduje mnoho věcí. Hlavně všechny ty ztroskotanecké příhody a možná i Pána much :-). Přiznávám, že mne před viděním filmu účast Van Damme děsila. Netušil jsem však, že si zde bude dělat prdel sám ze sebe. Je to už holt zvykem, že tihle terminátoří hoši jako Sly, Árny, De Niro ad... točí dnes zase filmy, kde i když je jim 80, boxujou a třískaj s desperátama o zem jako tenkrát... Vyjímkou bylo Jako za starech časů, kde si Christopher Walken ve vykradený lékárně bere pro sebe prášky na tlak, protože maj vysokej dopatek... :-)))). Naštěstí Jen-Claude tu nehraje namachrovance a tak to jeho angažmá celkem ušlo. Já osobně považoval za nejvtipnější střety Brodyho s bohem ostrova Orcou a jeho lidem... :-). Dávám dvě vysílačky - obě nefunkční. * * ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Ako uviedol aj Livingdead, keby nebolo brandy a pár scén bol by to jasný odpad. J.C.V. Damme by mal herectvo radšej zabaliť pokiaľ chce točiť takéto kraviny. Môžem povedať, že som zas zbytočne zabil 95 minút svojho času a preto ak sa rozhodujete pozerať tento film nechcem byť sprostý ale radšej sa naň vyserte. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno