Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to tu historku o chlapcích, kteří ztroskotali na ostrově a všechno šlo potom do prdele. Mně taky. Touha vidět úsměvnou verzi Pána much ale nebyla hlavním důvodem, proč jsem se obtěžoval. Tím bylo samozřejmě angažmá JCVD, VHS hrdiny mých cinefilských začátků, jehož přešitá, vybotoxovaná tvář v traileru zažehla plamínek naděje, že baletního kopače čeká zmrtvýchvstání v komediálním žánru. I když asi nečeká, guns'n'roseovsky znějící Welcome To The Jungle není takový průšvih,jak by se mohlo zdát. I když tvar připomíná film jen vzdáleně, méně známí Adam Brody a hlavně nesoudně trapný a tím koukavý Rob Huebel občas vtipnou kritikou firemních jebaček a fenoménu teambuildingů a odkazů jinam [dojde i na Apokalypse Now] méně náročného diváka pobaví. I když jen krotce. Screw faster! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že JCVD má(!) smysl pro humor a nebojí se ho prodat (však se stačí podívat na nějaký dokument o něm anebo aspoň na video na YT, kde třeba paroduje Slye či svého "velkého kámoše" Seagala) a tenhle film to zas a znova potvrzuje, protože to, co tu Van Damme předvádí, je neskutečná bžunda, o to spíš, když si ho člověk pamatuje z rolí "otočka, kop do ksichtu". Zbytek ansáblu těžce za ním, absurdno často spíš uhozený, ale... tady o to fakt nejde, na všech je vidět, že vědí, že hrají ve sračce a co? Užívají si to, film těžce na pohodu. Navíc vám ta slunná džungle skvěle prosvítí jeden upršený podvečer. "Ty panáčky jsem kreslil já." :-) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vůbec na mě nedávejte já se asi zbláznil ten film je neskutečná hovadina a nezaslouží si víc než dvě hvězdy...ale já se fakt bavil :D Ani nevim proč a vím že bych se měl stydět že mě takováhle blbost bavila ale je to tak. JCVD je tady neskutečnej masér - TY PANÁČKY JSEM KRESLIL JÁ - no nemohl jsem z něj fakt bych nevěřil že mu komedie takhle sedne. No a tak mi z něj cvaklo že hodnotím jak hodnotím ale tenhle film doporučit nemůžu protože bláznů jako jsem já co se jim to bude líbit bude určitě málo..ale je to skvělý :D ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu pěkná konina, u který jsem se místy i pěkně zasmál. Už podle traileru bylo jasný, že to nebude asi nic světobornýho, ale co se tu děje, to se musí vidět. JCVD zde není hlavním hrdinou, tím je nudná kancelářská nula, ale jeho hlášky jsou fakt peckový. Bitka s tygrem mě dostala do kolen a ty hlášky u toho taky. Film mě ale chytl a dokoukal jsem ho s úsměvem na tváři. Je to taková odreagovačka na vypnutí. Nic víc, nic míň. 50% :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Největší devízou tohoto filmu je JVCD, tahle belgická pralinka mě totiž dokázala, že si umí udělat prdel sama ze sebe a to vlastnost, kterou si u lidí cením hodně vysoko. Všechny scény ve kterých je Jean jsou natolik úmyslně vyhrocené, že se nejde nesmát. Bohužel to je po hříchu to jediný, co dosahuje na hvězdičkovou úroveň, zbytek je naprosto nezáživná nuda. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama