Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (67)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Indie film o vzťahu, ktorý nikdy nemal skončiť, ale skončil. A viete čo? Je to celkom nudný blábol. Vzťahovka alá Zach Braff, sa nekoná. Je to príliš ťažkopádne, príliš zahľadené do seba a masturbujúce nad tým, ako to vo svete funguje. Lenže čo s toho divák má? Postavy nie sú veľmi sympatické, už len preto, lebo sa nevedia rozhýbať zo svojim životom, a stále sa vracajú k minulosti, čo značí že sa divák musí vracať s nimi. Tých pár úsmevných momentov je zahádzaných kopou sebaľútosti a depresie a náznak niečoho nového na konci mi prišiel ako keby sa žiadna zmena v skutočnosti nestala. Je fajn, že si herci napíšu scenár v ktorom si aj sami zahrajú, ale ako si zabudli a to, že film by mal byť pre divákov. Možno že som príliš krutý, ale jednoducho takýto druh filmov zo života, mi začína liezť krkom, pretože sa z nich nestáva nič iné len variácia na stovku podobných filmov. Kam sa podela magickosť Juno, uletenosť Super, alebo vyspelosť Garden State? Trocha pozitivizmu by to chcelo a nie sa vŕtať v hnoji, ktorý mohol byť po 20 minutách vyriešený. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, který si pustíte, půl hodiny ho sledujete a neustále si říkáte "Co to sakra ten vořech mele?, Co to plácá, vo čem to jako má bejt?". Naprosto, ale naprosto mimo. Oni si prostě mysleli, že když se tam bude hodně mluvit, že to bude inteligentní. A nemá to ani hlavu ani patu. Vůbec mne nezajímalo, jak to dopadne. 20% ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Další indie vztahová sonda, která tentokrát míří někam mezi přátelství a lásku, a snaží se tyto pojmy představit v nejednoznačném propletenci, v němž jsou hranice citů velmi těžko rozlišitelné. Právě určitá míra podivnosti, netradičnosti a obtížné zaškatulkovatelnosti činí z Celeste and Jesse Forever nadprůměrnou podívanou, která je sice chvílemi utahanější než by bylo zdrávo, ale pořád se dostatečně vyvíjí natolik, aby udržela divákův zájem. Celé herecké obsazení je navíc velice sympatické, takže si tahle vztahovka rozhodně pozornost zaslouží. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční a svěží vztahovka, která má celkem tradiční výchozí příběhovou pozici, ale následný postup, kterým se vydá už tak klasický není a dokáže v mnohém příjemně překvapit. Snímek funguje dobře ve všech rovinách a dokáže rozesmát i dojmout a to velmi civilním dojmem. Tvůrci se totiž nesnaží uvrtávat postavy do přehnaných a nerálných situací a naopak se pokouší vytvořit co nejrealističtější dojem připomínající opravdový život. Film se tak povětšinou celkem úspěšně vyhýbá tradičním filmovým kliše a když už na ně dojde, působí díky přirozenosti jednotlivých situací uvěřitelněji a méně nuceně, než u konkurence. Celeste a Jesse navždy je opravdu povedenou romantickou komedií, která ve vás zanechá hřejivý pocit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku trochu plytký ale ve výsledku příjemný a v mnoha ohledech překvapivě reálný romantický film (spíše drama než komedie) o dvou lidech, kteří i přes obrovskou lásku neplánují společný život ale rozvod. Samberg (díky bohu) nevýrazný ale Rashida Jones překvapivě skvělá. Ve výsledku příjemné překvapení. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama