Reklama

Reklama

Dva zloději se dostanou do vězení za krádeže aut. Když jim vyprší trest, rozhodnou se znovu spojit své síly a vypracovat plán na únos bohaté paničky, který je má dovést k velkému zisku. Jenže to se parádně přepočítali... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (61)

Anianna 

všechny recenze uživatele

Jennifer v trochu netypické roli, zatímco Tim Robbins ve výsledku opět oběť okolností. Americké se vším všudy, nevěrníci si prostě zaslouží trest, protože rodina je nejvíc. A proti nevěrníkům je únosce na misce vah prostě akceptovatelný, ne-li přímo klaďák. Předvídatelné, bez napětí. Hudba tak nevýrazná, že si ji nevšimnete. A dabing? K Aniston patří Miriam Chytilová. Kde se ta holka courala? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jen jste mu ušetřili kolem 100 litrů ročně na alimentech." Unést manželku bohatému týpkovi, který právě požádal o rozvod, je skutečné terno. Kdybych to udělal já, tak by dopadlo úplně stejně. Já bych tedy unesenou krásku alespoň omezil na pohybu, aby nemohla koukat na mou sličnou tvář a típat cigáro o oko mého nacistického parťáka. To nic. Chybami se člověk učí a tohle nebylo vyloženě špatné. Zejména hod kozaté Melanie do bazénu mi připadal hodně povedený, ale zbytek mé spokojenosti spočívá hlavně v tom, že rád šmíruju Jennifer Aniston i Islu Fisher. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma navnadil, lebo je to vraj prequel Jackie Brown, ktory sa venuje postavam, ktore pôvodne hrali Robert De Niro a Samuel L. Jackson. Novi herecki predstavitelia tym pôvodnym nesiahaju ani po clenky. Okrem mien tychto dvoch postav tie dva filmy nemaju nic spolocne. Dokonca ani styl. A to nehovorim o kvalite. Toto je neskutocne nezazivna nuda v ktorej ustredna dvojka unesie Jennifer Aniston a do konca filmu sa tam neustale keca. Samozrejme sa dockame aj nejakej tej sokujucej pointy, ale po tom nekonecnom utrpeni, mi bola ukradnuta rovnako ako cely film. Vlastne ani neviem za co davam 1*. Snad za vypravu, kedze celkom verne navodili, ze sa to odohrava v sedemdesiatych rokoch. 2/10. ()

moviebuff42 

všechny recenze uživatele

"She looks like a million bucks. " Vynikající černá komedie se skvělými hereckými výkony (John Hawkes se s tím svým obličejem fakt hodí do všech dobovým filmů, pěkný po dlouhé době vidět ve filmu Mos Defa), ten film baví od začátku do konce. Podobně jako tvorba bratří Coenů tento film vypráví o lidksé krutosti s nadsázkou a vše ukončí vynikající pointou a geniální závěrečnou scénou. Jestli máte rádi černé komedie, tak velmi doporučuji. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Retro štýl, nekomplikovaný príbeh a celkom zaujímavé herecké obsadenie. Výsledok? Podľa mňa nie taký, aký by sme predpokladali. Pomalé tempo a mnoho „statických“ (v niektorých prípadoch zbytočných) scén. A na ten záver ani reagovať nebudem. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Film původně chtělo natočit studio 20th Century Fox už v roce 1986 s Diane Keaton v hlavní roli. K uskutečnění však nedošlo, protože námět byl považován za velmi podobný filmu Bezcitní lidé (1986). (gogos)

Reklama

Reklama