Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, pobavilo to (místy) a nostalgie taky udělala svý. Ale už to prostě nebylo ono. Proč? Když se nekalí, tak to není ono - skvělý (nostalgický) konec jest toho důkazem. Někdo si tu pochvaluje, že to aspoň nebylo zas o tom samým, ale já bych teda bral spíš klasiku, s nějakými obměnami (když to šlo ve výborné dvojce, proč ne tady), ale toto prostě nebyl ten pravý Hangover! Ale jinak v pohodě, třeba se ještě dočkáme návratu. Doufám, že ano. Tahle banda není ještě úplně vyšťavená. :-) 65% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak trojka se mi líbila víc než dvojka. Dvojka opravdu drsně kanibalizovala Vegas, trojka jen letmým naťukáváním navazuje na první díl, ale sama jede v originálnívh kolejích. Kromě jedné epizodky diváka s oběma díly spojují jen hlavní hrdinové. Byla to taková oddychovka, ne že bych se u toho mlátil smíchy, ale tak nějak mi už členové Vlčí smečky přišli jako dobří známí (aby ne když je člověk vidí už potřetí). Co mi utkví asi na dlouho v hlavě bude jedna z nejneerotičtějších scén co jsem kdy viděl. Za mně jsou to 3 lízátka. * * * ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Opět záleží hlavně na vaši ochotě smát se asociálnímu magorovi, kterej by jako sůl potřeboval spadnout na dno, místo toho ho ale všichni do zemdlení zachraňujou, přičemž se jim za to dostane maximálně kopance do slabin nebo infarktu myokardu. Já jsem tentokrát ochotnej kupodivu byl. Pařba na třetí není sice zábava na třetí a na úkor verbálních skečů možná zbytečně upřednostňuje akci (proč místo přestřelky s bojovými kohouty radši nezakomponovat vypointovanou přestřelku slovní?), sérii ale uzavírá tak, že z toho nemám kocovinu. Wolfpack dopařil víc než (ne)důstojně. 70% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ešte omnoho zbytočnejšie ako dvojka. Všetky dobré fóry (okrem fakt skvelého twistu s vilou) boli v traileroch, a ani tam nefungovali veľmi dobre. Ten "príbeh" s mafiánom a hľadaním "toho otravného žltého zmrda" je hrozne nasilu a vlastne nedáva žiadny zmysel. Herci sa očividne nudia, snáď okrem Zacha. Normálne by som bol radšej, keby znovu prevarili "hangover" koncept a urobili z toho ešte väčšiu divočinu ako minule. Jediné, čo funguje, sú vážnejšie a "emocionálne" momenty. Čo je fajn, ale keď v komédii šlapú iba vážnejšie momenty, niečo je zle. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama