Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než předchozí díl. Vlčí smečka opět řádí a opět se potýká s nečekanými potížemi. Hlavně díky Chowovi. Doug tam zas skoro celý film není. Je to celkem sranda. Zase se dostávají do trapných a komických situací. Alan hodně perlí. Některé hlášky opravdu stojí zato. Nakonec ale všechno dopadne dobře. Možná bude i další díl... Třeba ta žirafa hned na začátku. "Jmenuju se Alan a koupil jsem žirafu." :D ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na epickou jedničku to rozhodně nemá, ale po hrůzné dvojce je to druhý nejlepší díl triologie a poměrně důstojné zakončení celé série. Čekala jsem, že se celá zápletka bude znova opakovat, ale byla jsem příjemně překvapená, že tvůrci našli trošku originality a vytvořili zase trošku jiný příběh. No, mělo to ale jedinou vadu, na to, že to byla komedie jsem se zasmála přibližně dvakrát, což naznačuje, že asi něco bude špatně. 3* ale kdyby nic, tak jsem si aspoň užila 100 minut Bradleyho Coopera :) ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nebolo nijako po opici. Väčšinou ani vo štvorici. Chýbalo čosi na zasmiatie. Ak teda buhaha má byť to, že partia nudných mladých jupíkov ide odviesť rodinou nechcenú čiernu ovcu rodiny do ústavu. Lebo zavadzia. Azda je chechecheche aj to, že táto partička následne MUSÍ slúžiť celý čas akémusi mafiánskemu kokotovi. Ich úlohou je zmrdovi priniesť iného zmrda. Úžasné a geniálne! Hihihihihi - ja sa doštím. To je ozaj ftipné. OZAJ zápletka jag bič! A jak tej žirafe odseklo hlavu - no chechechecheche, to som sa od smiechu priam dosral! Trikrát. Hohohohohoho - štyrikrát! Aj dogrcal! Nabudúce môžu skúsiť odpíliť nejako vtipne nohu snežnému leopardovi. Aby sa celé kino váľalo od smiechu. Boha, ale aj teraz to tým zvieratám kurva žartovne nandali! Johohoho! Za brucho sa popadám. Tak som sa nerehlil 10 rokov Juchú! Chochochó. Komédia roka! Kadencia frkov NE-Ú- NOS- NÁ! Transcendentálna zábava. Výborná jak vo Farmár hľadá ženu. Hi-hi! ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)
  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama