Reklama

Reklama

Newyorská romance

  • Česko Love Song (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Gretta (Keira Knightley) a její přítel Dave (Adam Levine) jsou spolu již od vysoké školy a společně skládají hudbu. Když Dave podepíše smlouvu s jednou z největších nahrávacích společností, odstěhují se spolu do New Yorku, aby zde začali život, o kterém vždycky snili. Dave však rychle nabytou slávu neustojí a brzy Grettu opustí. Všechno se však změní, když Gretta potká během svého vystoupení v zapadlém baru v East Village bývalého hudebního producenta Dana (Mark Ruffalo). Ten na tom taky není zrovna nejlíp a svoje zkrachovalé manželství a nedávný vyhazov z práce utápí v alkoholu. Když ji pak uvidí vystupovat, rozhodne se vsadit všechno na její talent a nahrát netradiční album přímo v ulicích New Yorku. Z náhodného setkání dvou zklamaných lidí se tak začne rodit hudba, která možná nedobije svět, ale rozhodně si získá srdce všech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (424)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nehraj si na Jerryho Maguirra !!" ;) Jako vždy výborný Mark Ruffalo jako rozzlobený básník už nechytá zelený odstín a Keiru Knightley obsadili do té nejméně pravděpodobné role, když si tahle herecká ozdůbka už vyzkoušela snad téměř vše.. Bláznivý Irčan John Carney totiž upgradoval, rozuměj postavil na hlavu, svoje Once, a mě to překvapivě hodně bavilo, zvlášť ty dialogy odkazující se na filmovou klasiku, všem režijním kiksům navzdory.. Carney nakonec nebude až tak velký tragéd..;) Tenhle Love song má svou vnitřní sílu i spoustu zajímavých nápadů, když se zrovna pomocí banalit či soundtracku, který je však sám o sobě velmi povedený, nepokouší sdělit nějakou hlubší myšlenku.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Konečně hudební film, který se trefil do mého hudebního vkusu. Přestože Keiru Knightley nikterak nemusím, tady mi vůbec nevadila a společně s Markem Ruffalem tvořila zajímavé ústřední duo. K tomu krásné prostředí New York City civilně nasnímané skoro až dokumentární kamerou, svižné a místy i viditelně improvizované dialogy. Je to romantika jak blázen a přesto není hlavním tématem filmu láska dvou lidí - alespoň ne tématem ústředním - což působí prostě svěže. Nebudu si však nic nalhávat. I přímo ve filmu bylo trefně poznamenáno, že i naprosto všední věc je díky dobře zvolené hudbě krásná a jedinečná. Je tedy i Begin Again jedinečný film? ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

Sladké, příjemné, byť realitě okatě vzdálené. Závan atmosféry z Once dýchne na tvář diváka lehký (místy i široký) úsměv, který mu vydrží prakticky po celou dobu. Hudebně založený člověk nemůže z kina odcházet nespokojen, i když zde nejde o převratnou dechberoucí originalitu. Každopádně ART > KÝČ, a to subjektivně v poměru 70%. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou typickou romantiku,ale film ve mně zanechal dobrý dojem hlavně tím,že vám na tváři hned vykouzlí úsměv a je vhodný například když se nedaří atd.Je to snímek hlavně o hudbě.Zahraje si tu i frontman Maroon 5 .Co se týče dalších hereckých výkonu tak jsou naprosto přirozené a myslím,že vám pomohou si film o to víc vychutnat a říct si že život je někdy hodně fajn.Takže celkově pokud máte rádi hudbu hlavně starší pop a k tomu jednoho z hlavních představitelů tak určitě nešáhnete vedle.Za mě 75 % a čtyři hvězdy. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Očarujúca Knightley, Ruffalo vie zúfalcov hrať veľmi presvedčivo, výborne im sekundovali ostatní herci a speváci a samozrejme NY. U mňa láska na prvý pohľad ... a ku tomu všetkému parádny Jaguár a neskutočný soundtrack ... https://www.youtube.com/watch?v=GyiQtznyCGU .. kostýmerke palec hore! Skrátka pohľadenie na srdci. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Keira Knightley sa pre rolu musela naučiť hrať na gitaru a jej manžel, hudobník James Righton, jej ponúkol pomoc. Avšak podľa samotnej Knightley boli jeho lekcie nesmierne zlé pre ich vzťah a takmer viedli k "rozvodu a vražde". (TheRoller)
  • O projektu se začalo mluvil již v roce 2011, kdy byli na hlavní mužskou roli navrhováni Jim Carrey a Mark Ruffalo. (ČSFD)
  • V jedné z rolí se objevil zpěvák kapely Maroon 5 Adam Levine, pro kterého to byla první filmová role. (Yardak)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama