Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (HBO GO)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (618)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělá osmdesátková nahláškovaná záležitost. Wahlberg je pro mě akčním borcem roku. Po Pain and Gain další skvělý zásek a putuje do mé desítky oblíbených herců, odkud vyhazuje Willise. Paula Patton je dost možná nejkrásnější ženskou v současném Hollywoodu a Denzel opět výborný. Nemám k filmu jediné výhrady a Baltasar jen potvrdil že mě zcela vyhovuje. 2 Guns zkrátka a dobře baví. Tečka. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kormákur se stal ve svatym lese mistrem sterilnosti, nudy, šedi a kýče, gratuluji! Pokus o buddy movie nefunguje v žádném směru, protože dvojice Washington/Wahlberg není prostě vtipná seč se snaži co může.V dramatické rovině film funguje mnohem lépe, protože na to jejich herecký projev stačí víc než dobře.Jenže co je to všechno platné, když scénář je prostě tuna nudného sterilního a hloupého kýče, herecké projevy to nezachrání, akce nudná a bez nápadu a režie umělá, jako by se Kormákur bál udělat něco víc, aby si mohl příště zase na písečku natočit stejně sterilní mrdku, jenž je úplně stejně nudná a pitomá jako Kontraband a zase si mohl nahrabat pár penízek do kasičky.Že tohle v týhle době ještě někdo natočí je s podivem a ještě víc s podivem je, že se najdou lidi kteří tuhle sterilnost zafinancují.Dneska už asi může psát v americe opravdu scénáře každej kokot a pak je nějakej kebabožrout natočí.Film jako celek není sračka, jen je prostě zbytečný a nestojí nikdy za víc, jak za jedno podívání a to ještě se zaťatou prdelí.50%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušná akční jednohubka s hláskujícím Wahlbergem a jako vždy drsným Washingtonem, který ovšem doplácí na malinko překombinovaný scénář. Těch stran, bídáků a podvodů tam bylo zkrátka až moc a kvůli vysvětlování kdo je vlastně s kým snímek trochu ztrácí na tempu. Hlavní dvojka si ale sedla, vtipné to je tak akorát a Kormákurovi jde akce stále výborně od ruky. Ale mohlo to zkrátka dopadnout i lépe. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Grangsterka, ve které je až příliš moc zvratů. Občas je to zmatené a postavy se chovají nelogicky. Prostě to moc nefunguje a až na pár scén je to nuda. Závěr je ve stylu Pan a paní Smithovi. Prostě je to celé trochu divné a nereálné... Ale Mark Wahlberg se tu předvedl líp než v Pot a krev. Jeho parťák Denzel Washington taky není špatný. "Vykrademe banku naproti koblihárně. " :D ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Marně si lámu hlavu nad tím, proč se vlastně točí takovéto filmy. Akční, rádoby svižné a chytré, ale přitom prázdné a naprosto hloupé. Tyhle dvě zbraně jsou toho jen smutným důkazem. Dva tvrďáci, tvoří dohromady dvojku nesourodou a hlavně stěží uvěřitelnou, příběh kulhá na obě nohy a scénář stojí od pravého scénáře, asi tak, jako Mark Wahlberg do předvedení nějakého opravdu hereckého výkonu. Kurevsky daleko. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • Při druhé "ruské ruletě" si můžeme všimnout různé polohy nábojů na stole při vyndavání z bubínku a následných scénách, kde jsou jinak uspořádány a umístěny. (Shadowrat)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (více)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (více)

Reklama

Reklama