Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hezký, tak hezký, až to bylo skoro nereálný. Ale jestli má nějak vypadat kvalitní doják, tak si ho představuju nějak takhle. Každej člen rodiny byl úplně odlišnej, každej svůj život řešil po svým a každej z nich docílil výsledků. Ať už to byli rozvedení rodiče, dcera, která se bála zamilovat, nebo pro změnu syn, kterej se bál vyznat svý city. Ani to obsazení nemohlo bejt snad lepší, každej tu svoji povahu zahrál naprosto bravurně. Jsem rád za tyhle filmy, protože nabídnou přesně to, co divák tohodle žánru vidět chce. Je škoda, že se takovýhle filmy nedostanou víc do povědomí skrz kina nebo televize. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Taková ta solidně napsaná i zahraná konverzačka, která odsýpá, pobaví, otře se o nějaký ten konflikt, projde a neublíží. Všichni jsou tu krásní, přemýšliví, milí a vždy vědí, co nejlepšího v danou chvíli udělat. Debutující režisér Josh Boone nicméně napsal (a na place pak za kamerou pohlídal) vkusnou a lehce dojemnou záležitost, která docela umně zakrývá to klišé všude kolem. Rozhodně i účastí Logana Lermana mi v mnohém lehce připomněla The Perks of Being a Wallflower, kde mladí řešili obdobné bolístky a i tady, přiznejme si to, se klouže spíš jen po povrchu. Prostě lehký konstrukt musí vidět každý. Ve výsledku je to nicméně docela příjemné, a i to někdy stačí. Ve finále je už té přeslazenosti přespříliš, takže jen čekáme, která další napravená duše zazvoní u dveří. Maximálně uvolnění herci (Connelly, Kinnear, Wolff, Collins, Bell, Lerman), rozumné čtyři hvězdy!! Nic pro cyniky.. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Silnejších 60%. Fajn indie odľahčená dráma so skvelým castingom (Lily Collins vyzerá úplne, akoby bola skutočne dcéra Jennifer Connelly!) klasickým gitarovým indie soundtrackom a bohužiaľ priemerným scenárom, ktorý neobsahuje žiaden skutočne zapamätania hodný moment. Inak fajn oddychovka s pohodovou atmosférou americkej upper middle class. ()

carly 

všechny recenze uživatele

herecky to bolo za 5* všetci podali naozaj skvelé výkony. a dejovo to bolo veľmi zaujímavý pohľad na vzťahy a bolesť a rodinu. ale niektoré momenty mi boli veľmi cudzie a ten koniec bol opak toho, v čo som dúfala. a to trochu pokazilo celkový dojem. bolo to príjemné a určite budem sledovať Lily Collins a Logana Lehrmana aj v budúcnosti, ale raz stačilo. a už som videla aj lepšie. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na svete sú iba dva druhy ľudí a to nevyliečiteľní romantici a realisti.I keď si myslím že to prvé sme všetci, len niekto to lepšie ukrýva. Film vo mne zanechal hlboké emócie nie len tým, že sa na nič nehral, ale tým, že dokonalo vykreslil ľudskú povahu a emócie aj v tých momentoch kedy je to najdôležitejšie. Pri postave syna keď na párty uvidel svoju princeznú ma hneď napadol názov filmu Ako básnici prichádzajú o ilúzie. Dcéra mi prišla tiež zaujímavá a to nie len výzorom ale srdcom ktoré sa dlho bránila ukázať, no a samotní rodičia, tá symbolika, že pre svoju exmanželku nechal počas vďakyvzdania prestreté aj pre ňu, ak by sa chcela vrátiť, milé. No ale aj tak ma najviac dojala scénka v aute a počúvanie Elliot Smith-Between The Bars ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama