Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Affleck - ano, Justin - ne. Když o tom tak přemýšlím, začínám si umět i Bena představit jako Batmana. Nej scény jsou ty, ve kterých se totiž vyskytuje. Bohužel film s blížícím se koncem již silně nudí a závěr je z kategorie Nuda v Brně. Taková jednohubka, která by nikomu nechyběla, kdyby nevznikla. 45% ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Affleck se tváří hrozně cool, ale nějak mi to k němu nesedí. Artertonka tam je úplně zbytečná, kdyby tam vůbec nebyla na ději se asi nic nezmění, takže pouze módní doplněk. Děj se furt tak nějak vleče, nic se pořádně nestane, nic moc nepřekvapí (až snad odhalení identity "kapitána") - takže díky za 90 minutovou stopáž, víc by to fakt nesneslo. Pár fajn fórků, jinak prostě ve všem průměr - proto i mé hodnocení - průměr. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nevýrazný, nezajímavý a scénáristicky naprosto nenápaditý snímek. Skoro bych řekl, že nebýt hvězdného obsazení, tak jde tato mdlá a rutinní fušeřina rovnou na dvd. Ostatně ani ti herci zde nejsou obsazeni do rolí, co by jim dvakrát sedli. Timberlake překvapivě nestíhá a Affleck je coby ďábelský záporák místy až k smíchu. Aspoň, že na tu Gemmu Arterton se kouká čím dál lépe. Ani se mi nechce věřit, že to točil režisér výtečného Obhájce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jednou mám z Bena Afflecka pocit, že to vážně není člověk, co mu bylo dáno stát se hercem. Tak obličej na to má, což o to, jen ten talent... Když mluví španělsky, musí sedět, aby se nehýbal a soustředil se jen na to, aby se mu nepletla slova. Jinak je tohle neskutečně obyčejný film o tom, jak se černota nevyplácí a jak jsou někteří lidé skutečně velcí hajzlové. Ani obsazení a krásná Gemma Arterton se svým přízvukem z toho nedělá něco výjimečného. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,316,646Tržby Celosvetovo $62,675,095Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,223,022Tržby za predaj DVD v USA $3,687,527║ skôr film na hrane, no Ben Affleck ako Batman, no sakra, tu zas potvrdzuje že svoju povrchnú hereckú etudu úplne ešte nezahodil, taký slizolín, dejovo to ide v podobných šlapajách ako 21: Oko berie ale z ďaleka to nemá patričnú údernosť, akcia skoro žiadna, nápaditosť minimálna, dosť taká nešťastná rutina, ktorá sa snažila byť niečim viac a nakoniec z drsného filmu vznikla taká ničím zvláštna rozprávočka /videl v kine: 50%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)

Reklama

Reklama