Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ano, stane se, že se u filmu nudím, ale v tomto případě se jednalo o extrém. Když opomenu 100x viděnou zápletku a unylé herce, kteří kolikrát ani nemají, co hrát, stejně musím žasnout nad až neuvěřitelně nekonzistentním scénářem, jenž působí, jako by si pan Koppelman a Levien zaznamenali všechny knižní/filmové scény týkající se daného tématu a složili z nich "zbrusu nový" film. Polovina scén je pro děj naprosto nepodstatná a tedy zbytečná, zvraty se nekonají a celé slavné finále mi bylo úplně ukradené. Co se hereckých výkonů týče (lze-li to tak vůbec nazvat), vede na celé čáře Ben Affleck, bohužel ani jeho bych neohodnotila vyšší známkou než trojkou (s mínusem). Doufám, že to už pro představu stačí... 1,5*. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevim co z toho sem si měl vzít, ale nějak mě to neuchvátilo. Hazard mi nic neříká a přijde mi to jako naprosto nezáživný téma, když se to neumí správně podat jako třeba v oko bere. Jediný co mě tak nějak bralo byl hajzl Affleck a krmení krokodýlů. Hlavně všechno co tam bylo mi přišlo, že už jsem viděl ve spoustu filmech s podobnou tématikou. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ten film měl nakročeno ke čtyřce (tím myslím ****). Poměrně pěkně vypadal i zněl, dělo se v něm něco neobvyklého, ačkoliv ne nečekaného (a to nejen díky vševyžvaňujícím trailerům), odsýpalo to, a věřím, že Justin je lepší herec než zpěvák. Gemma tak nějak byla a Ben si sem zašel zahrát, protože ho asi prostě baví být "drezurován" a ne jen sám drezurovat. Navíc neměl moc složitou roli a peníze se na nějaký svůj projekt vždycky hodí a to i oscarovému režiséru nebo spoluscénáristovi, no ne? ~ Ten film by si fakt ty **** i zasloužil, nebýt toho, že to celé ve výsledku působí trochu jednodušem, např. jednoduchý vstup do hry z obou stran a takové zjednodušeně urychlené rozpředení a finále. Navíc jsem se moc nevcítil do světa "kde se gambling šíří jako lavina" (před snad tisíciletím jsem si naposledy vsadil asi Sportku) a nějaké Texasy, Pokery a rulety jsou mi zcela ukradené a mému chápání na hony vzdálené - narážky a výrazivo z karetních her tohoto typu jsem tak prostě nepobíral. ~ To podle mě ale nic nemění na tom, že tenhle film JE pro kina. Na DVD-only je ho škoda, není to nic, co by bylo nutné vidět v IMAXU (kdyby se to tam dávalo), ale prostě jednoduché podívání se na lehký nenáročný thriller je to prostě dobré. Nic víc, nic míň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kamenní Affleck s Timberlakom tak nehrali, že sa k ním zrejme z ľútosti pridala aj inak dobrá Arterton. To ale nevadí, pretože samotný príbeh je tak nemastný neslaný, že by ho nezachránila ani účasť Al Pacina. Na to, že má ísť o thriller z gamblingového prostredia, som čakal oveľa viac akcie. Lenže tu to nejako zívalo prázdnotou. A ešte jedno, postaviť Bena Afflecka do role gangstera, to je snáď vtip nie? ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Není mi jasné, jak tohle mohl napsat stejný člověk, který má na svědomí Rounders? V tomto filmu naprosto nic nefunguje - ploché nebo vyloženě zbytečné postavy, přímočarý a nezajímavý děj. Na to, že má film pouhých 90 minut je s podivem, že i tak působí zbytečně dlouze a zkratkovitě v situacích, kde by se naopak trochu detailnější přístup hodil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Na párty v úvodu filmu hraje skutečný DJ jménem deadmau5, který je znám tím, že při svých vystoupeních nosí masku připomínající hlavu myši. (pajik)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama