Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně průměru neboli spíše v jeho nekonečných hlubinách. Runner Runner je křečovité, nudné a ničím nepřekvapivé kopírování šablony bez nejmenší chyby. Během celé hodiny a půl nenajdete v podstatě jedinou originální myšlenku, herci nudí a celé to nevypadá nejhůře, nicméně i ono audiovizuální zpracování by zasloužilo ještě trochu péče. Hra na hraně je snímek, který po právu zapadne a za dva roky po něm nikdo ani neštěkne. Větší průměr byste totiž v kinech letos jen těžko hledali. [50%] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Affleck - ano, Justin - ne. Když o tom tak přemýšlím, začínám si umět i Bena představit jako Batmana. Nej scény jsou ty, ve kterých se totiž vyskytuje. Bohužel film s blížícím se koncem již silně nudí a závěr je z kategorie Nuda v Brně. Taková jednohubka, která by nikomu nechyběla, kdyby nevznikla. 45% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné a nič také, čo by stálo za to pamätať si dlhšie ako hodinu. Klasická taškarica zo sveta gamblingu, alebo tiež o tom, ako precikať veľkého precikávača. Chcelo to len nejaký super nápad ohľadom finty. V tomto prípade to bolo veľmi šedivé, úplatky a úplatky... Slabší priemer. 55/100 ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, bylo to průměrně dobré. Od tohoto filmu nebylo třeba očekávat, že to bude nějaký film s vizí nebo film z kterého se posadíte na zadek. Mělo to spád od začátku, což oceňuji. Po dlouhé době film, který byl i časově nenáročný a tak scény nebyli příliš dlouhé, takže se člověk nenudil. Během filmu žádná překvapení, ale to snad každý čekal. Barevné prostředí se mě celkem líbilo, jen bych nechal trošku více vyniknout charakter postavy, kterou hrála Gemma a která zde byla neobyčejně sexy. Justin to zvládl taky na jedničku i když jeho výrazy jsou téměř vždy stejné a Ben samozřejmě herecky kraloval celému filmu. Další role včetně FBI policajta, kterého hrál Anthony Mackie bylo prakticky křoví. Hazardu jsme si moc neužili, ale to mi vůbec nevadilo. Závěrečná scéna mohla být lepší, ale 3 hvězdy si film zaslouží. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nesmyslná dějová linie, skákala si jak se jí zachtělo a přitom byla předvídatelně nalajnovaná. Nejotřesnější byla ovšem kamera. Co ale chci pochválit, je hudba (Deadmau5 potěšil) a holy Batffleck, tomu jsem zobala z ruky. Dokonce měl i prostor na pár milejch a vtipnejch momentů. Zato Timberlakův um se nejspíš ještě neprodral pořádně na světlo světa, pro mě nuda. Gemma byla takový neurážející módní doplněk, se kterou jsem až do konce netušila, na čem jsem. Ale jako celek snímek působil dost zbytečně. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama