Reklama

Reklama

Reklama

  • Rusko Branded (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Díky globální dohodě, firmy převzaly kontrolu nad lidskými mozky a lidem byla naočkována pasivita, závislost a totální poslušnost. Jediná osoba, která se postavila proti těmto skrytým silám je Misha Galkin (Ed Stoppard). Začíná tak boj o pravdu, která rozhodne o dalších osudech lidské populace. (LIVINGDEAD)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Raklama je zlaaaaaaa, aaaaaaaano? Okolo tejto jednoduchej pointy sa autori snazili vystavat netradicny film. Prvu polovicu sa im to dost dari a film mi miestami pripominal atmosfericke mnohovrstvove filmy Richarda Kellyho. Lenze od sceny ked si hlavny hrdina zamedituje sa film zlomi a ukaze sa, ze sa autori nezmohli na nic komplexnejsie a originalnejsie ako su balonky na hlavach ludi-tupych oviec. Od tej sceny sa film zosype ako domcek z kariet a ostane vo vas len pachut z nevyuziteho potencialu. Ale ja to nakoniec nelutujem, pretoze prva polovica stala za to a ked sa dopredu pripravite, ze sa to postupne zvrhne v bezzubu sracku, tak si prvu polovicu mozno tiez uzijete. 5/10. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když tvůrci na něčem ujížděj, dopadne to takhle. Myšlenka není nezajímavá, ale film se k ní dopracovává dlouho a těžce, přes různé nedopracované náznaky, a nakonec i přes doslovné animace čehosi, jakýchsi reklamních bludů, což vypadá spíše směšně než jako hrůza a děs, proti čemuž je nutno bojovat a vybojovat zákaz reklamy. Leelee opět ukáže sem tam kozy, ale jinak je to prostě film proti vymývání mozků reklamou, který chce říct, že často nevíte, co je vaše myšlenka, a co vám vnutila reklama, ale dělá to prostě blbě a nekoukatelně. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tohle byl docela zajímavý nápad, TOTÁLNĚ ZAVRAŽDĚNÝ NAPROSTO ZPRASENÝM ZPRACOVÁNÍM! Rádoby artové nesmysly, následně vysvětlované dalšími nesmysly, nuda, při třetím dějovém asi-zvratu jsem už autorům nadával do kreténů. Tohle nemělo co dělat rozmatlané na 106 minutách filmů, tohle měl být kraťas do maximálně dvaceti minut. ~ Netuctový nápad zesraně zpracovaný. Tfuj a zklamání. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Pouze dvě věci tady hodnotím pozitivně.Myšlenku,která pojednává o marketingové válce a Leelee Sobieski na kterou se pěkně dívá a je to taky jeden z důvodů,který Vás DONUTÍ film do dívat do konce.Pak je to strašné a nezachrání to ani konec(fantasy vsuvka),který by měl ve Vás vyvolat lepší ohlas,ale přes délku filmu to bude skoro nemožný úkol.Nepamatuji se,že by mě film tak tvrdě uspal.Je to opravdu jedna velká nuda.Snímek působí jako: ZÁVAŽÍ NA VÍČKA OČÍ!!! ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAH: Díky globální dohodě, firmy převzaly kontrolu nad lidskými mozky a naočkovali lidem pasivitu, závislost a totální poslušnost. Jedinou osobou, která se postavila proti těmto skrytým silám je Misha Galkin (Ed Stoppard). Začíná tak boj o pravdu, která rozhodne o dalších osudech lidské populace. HODNOCENÍ: Filmové psychologické drama o tom, jak se z nuly stává reklamní agent. Ten po obětování červené krávy, vidí u lidí balóny, které představují špatnou stravu. Vyloženě agitace proti FAST FOOD žrádlům a proti obezitě. Scifi? Neuvidíte ani sekundu! Pouze Jů a Hele v oblacích. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama