Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(více)

Recenze (67)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Z hlediska smysluplnosti jednotlivých scén je to sice ptákovina, ale ten bodysnatcherovský koncept má v sobě něco tak instinktivně nepříjemného, že pokud to netočí úplný diletant, tak se to vždycky aspoň na ty tři rudé vytáhne. Jasně, viděl jsem to v už asi osmi různých variantách, ale pořád mě to baví.. ty náznaky v pozadí, odhalování, paranoia, frustrace, postupná izolace a většinou depkoidní konec.. To se neomrzí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som okolo toho chcel chodiť ako okolo horúcej kaše, ale vlastne to tvorcovia vyspoilerovali už v názve. Napriek tomu nepôjdem do detailov a iba dodám, že ak aj vy máte slabosť pre tento hororový (občas skombinovaný so sci-fi) podžáner, prídete si na svoje. Mne pripadá hrozne nepríjemný, strašidelný, zlovestný, mrazivý a znepokojivý, takže som si prišiel na svoje a užil som si to a chcel som dať aj štvrtú hviezdu, ale proste to na to nemalo. Herci boli takí voľajakí divní (až na Andi Matichak) a scenár plný klišé. Oceňujem vidiecku atmosféru. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Tri hviezdy, lebo to má svoje nápady a je to zábava. Ale je to strašne amatérske, kameraman zaberá väčšinu filmu úplne nezmyselné uhly, herci nemajú milimeter charizmy, ani talentu (hlavne ústrední dvaja tragédi a to dievča, hlavne to dievča) a rozpočet bol na jeden zlý trik a presne tri kostýmy (dva policajné, jeden kňaz). Takže zábava, taká tá céčková, jak keď majú v Asylume dobrý deň. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pár podobných filmů (s podobnou zápletkou) jsem už viděl, ale byly hrány ve vážnější a temnější tónině. Tentokrát je to spíš komedie pro mládež, ale taky dobře. Hodně nápaditá černá komedie se sympatickým trojlístkem týnejdžrů, která je občas i víc horrorová než komediální... Už třeba první záběr má skvělý grády a musel jsem se honem ujistit, že jsem si ten film nepustil omylem z prostředka... No, on se u několika scén člověk sice občas zasměje, ale že by to byla zrovna komedie... Hm, když nad tím tak zpětně přemýšlím, ona to vlastně ani moc není komedie... Vlastně vždyť to je normální horrorový scífko, i když hlavně pro náctiletý a pojatý s dobře odměřenou porcí nadsázky... A bez nějakýho pitomýho happyendu... Sakra, vůbec teď nechápu, proč jsem měl ten blbej nápad tomu dát tu blbou nálepku "komedie"! Moc mě to bavilo, po celodenním kácení kůrovčáků solidní relax. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Mistrná podívaná v prkenném hraní na ufonské asimiláty. Skyfy inspirované starým dobrým Invazí lupičů těl, Invazí zlodějů těl či jen Lupičů těl v moderním teenage hávu se skrytou kamerou v límečku, se zdaleka svoji atmosférou nevyrovná svým předchůdcům. Když už na to přijde film postrádá nějaké vesmírné znechucení či krev. Kdyby v tom nehrála krásná Andi Matichak asi bych to nedokoukal. PS: Být zrzavý Calum Worthy v roli křoví kamarádovi, po kterém jede takhle hezká baba, kterou druhou už nenajdeš, protože tu je mimozemská invaze..taky bych se radši zabil!  :)  25% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama