Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Argonu přijíždí na kontrolu Dyson – kdysi Tronův přítel, nyní důstojník Cluovy armády. Tron cvičí Becka ještě intenzivněji a následně ho posílá, aby Dysona chytil a přivedl do skrýše. Beck brzy pochopí, že Tronovi jde o víc než o revoluci. (Adasin)

Recenze (2)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza pravá ruka Clu, sám veľký Dyson, kedysi vrchný veliteľ bezpečnosti. Jeho príbeh siaha do čias kedy sa malo rozhodnúť o osude ISOv a ich spolužití v Gride. Vo flashbackoch sa dozvieme o zrade a nevybavených účtoch s Tronom, ktorý teraz usiluje o Dysonov život. Keď príde na tému programy vs ISO tak mám pred očami svet anjelov, kde má každý svoj účel vs svet ľudí ktorí majú slobodnú vôľu a snažia sa o spolužitie v jednom Gride. Ale Clue sa vzoprie vôli Tvorcu a vyhlási ISOm vojnu. Sounds familiar? ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nepočítám úvodní 2díl, tak se bezesporu jedná o the best minifilm v celé sérii. No, ono jich ani vícero není.:( Dyson je pěknej hajzl. A Tronova neústupnost je opravdu pochopitelná a ukazuje tuto postavu v novém (dosud netušeném) světle. Vzhledem k tomu, co mu Dyson udělal, se ani nelze diviti. Kéž by ho oddělal. Dokonce se občas přistihnu, že Tesslerovi v tomto příběhu i fandím. ()

Reklama

Reklama