Reklama

Reklama

Arrow - Série 1

(série)
USA, (2012–2013), 16 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colin Salmon, Jacqueline MacInnes Wood, Annie Ilonzeh, Roger Cross (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Je miliardář a pět let ho považují za mrtvého. Teď se vrací jako samozvaný hrdina Arrow a vyhlašuje tajnou válku všem, kdo by chtěli škodit jeho rodině a městu. (Netflix)

Recenze (19)

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že hodně zajimavý rozjezd a taky asi i skoro výborný. Nečekal jsem tolik zvratů, také jsem nečekal, že v první sérii umře někdo blízký Oliverovi. Ikdyž mě ten daný člověk štval ty poslední díly. Záporáci supr, flashbacky z ostrova mě popravdě bavili nejvíc, protože mě nejvíc zajímalo co se mu tam všechno stalo. Herci dělají solidní výkony, scénář atd. je taky supr. Jen mě trošku zklamal pilotní díl, ale potom se to začínalo dost dobře rozjíždět a stalo se to, že jsem si serial Arrow oblíbil víc, než bych kdykoliv čekal. Zaslechl jsem, že v nějaký sérii má být i flash tak se nemůžů dočkat, až dokoukám 2. sérii a napíšu zase recenzi. 1 série Arrowa mě hodně překvapila a potěšila, proto má určitě 5 hvězd. 9/10 ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem dokoukal první řadu a můžu říct jedině, že tenhle seriál je naprostá bomba a pro mě nejlepší seriál současnosti (House přece skončil). Seriál se ani na chvíli nezastaví, naopak sále přidává na tempu, které graduje v nervy drásajícím finále, za které by se nemusel stydět leckterý film. Jen tak dál, nemůžu se dočkat další řady. 95 % ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 85% Arrow je seriál podla komiksu, ktorý je neobsahuje moc efektov (CGI) a vsádza rovnako ako Nolanov Batman na reálnejšiu akciu. Ta podobnosť s Nolanom tam možno je, ale na druhú stranu Arrow je rovnako ako Batman hrdina s mäsa a kostí, tiež ma cool hlas , tiež ma svoju skrýšu a zhodou okolností tiež od DC komiksu. Po akčnej stránke to síce nie je žiadny náhul, pretože Arrow je niečo ako detektív, ktorý najprv pátra a až potom strieľa. Čo sa týka príbehu, tak musím povedať, že je to asi to najlepšie na tomto seriály. Povedal by som, že tento seriál začal niekde uprostred a my sa s hlavným hrdinom nielenže posúvame dejovo stále dopredu, ale vraciame sa vo flashbackoch aj dozadu do minulosti kde sa stali tiež veľmi zaujímavé veci. Každý diel má čo ponúknuť, príbeh je vždy dostatočne zaujímavý a akcie aj keď je pomenej, stále sú dobré. Jediné mínus na seriály je herecké obsadenie kde je každý naleštený model ako s Twilightu, inak nemám čo by som vytkol. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série vlastně jednoho ze dvou původně kvalitních DC seriálů pod hlavičkou CW mě minula už před dávnými roky svou premiérou na tehdejší stanici TV Fanda, abych ji zkusil a už se od ní nemohl odtrhnout. Velmi brzo se Arrow stal závislostí mého snad 13 letého já a co nejdřív dychtil po pokračování. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

7,5/10. - ,, I must become someone else. I must become something else. ,, Seriál Arrow je jeden z mála superhrdinských seriálů, který mě dokázal hodně zaujmout, čerpá svojí komiksovou předlohou od všech různých superhrdinů. Batman, Iron Fist, Daredevil, Hawkeye a dále vás zaujme svým oblekem. Seriál má v sobě hrozně chyb. Za prvé neměl se pouštět do dlouhé telenovely, bohatě svou premisou by vystačil klidně i na 3 série, ale soudruzi ze CW to museli protáhnout. To třeba hrozně odrazuje od koukání na seriál, ale pokud jste zaangažován do postavy a baví vás seriál dá se na to koukat. Seriál je uměle natáhlej a je jasný že bude nudit. Dále se mi třeba líbí že jak je Arrow svým originem podobný Iron Fistovi, a od seriálové adaptace Iron Fist (2017) se Arrow dokázal vyvarovat jeho chybám a perfektně podkládá minulost flashbacky a dokážete víc pochopit postavu Olivera Queena a o to je to i víc záživnější, jeho charakter je skvěle napsaný a dokážete se do něj vcítit, projevuje emoce, jeho herec Stephen Amell je charizmatický sympaťák a libově si ho Arrowa dává. Zbytek postav mě nezaujalo. Seriál je dobrá kombinace detektivky, superhrdinská dobrodružná akčňárna, dialogy dokáží částma bavit, ale ve svý podstatě jsem se akorát nudil, jak je seriál uměle natáhnutý. Actually ten začátek seriálu fakt začal opravdu mistrovsky a nemohl jsem si stěžovat, suprový origin přítomnost podkládána flasbacky, ale po 10 ep už začalo na umělé natahovanosti seriálu přituhovat a dopadlo z toho to co dopadlo, ale prostě musím uznat, že jsem se bavil a mohu s čistým štítem i tak doporučit. ,, You have failed this city ,, ()

Galerie (367)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní záporák této série Dark Archer alias Malcolm Merlyn se poprvé objevil v komiksu „Justice League of America číslo 94“ z listopadu 1971. (JG9)
  • V této epizodě zazní skladba „Radioactive“ od Imagine Dragons. (danielsaf2)

Reklama

Reklama