Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

tommy187

Hele nebyl špatnej, ale byl reprezentantem těch špatných :-) aspoň z mýho pohledu. Rogen je můj vrstevník a on jeho mladá i děcko prostě tu bandu mladých uřvaných floutků co by furt jenom chlastali a dělali bordel strká z přehledem do kapsy. Tolik můj pohled víc bude v komentu.

na příspěvěk reagoval tommy187, Yoshitsune

buchli

buchli (hodnocení, recenze)

Nechcete nekdo dneska na dnesni projekci v Atlasu? Kamoska byla tak hluboko pod carou, ze se zapomnela skrtnout, a pak se omylem dostala...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak jsem zvědavej dneska na projekci. trailer jsem neviděl a nechci vidět. Naposledy u Apokalypsy v Hollywoodu vykecal trailer všechny nejlepší vtípky z filmu, tak se teď radši nechám překvapit, ale Rogen je správnej magor a já se nebojím, že by to bylo špatný.

salomena

salomena (hodnocení, recenze)

Jacquouille

Tak to nevím, ale někde jsem našla necenzurovanej trailer. Tak je to možný, že to bude takhle. Mně Sousedi připadají drsnější už jen z normálního traileru a těším se až na to zajdu konečně ve čtvrtek do kina.

Jacquouille

Jacquouille (hodnocení, recenze)

viděl jsem kinorip a byl jsem trochu zklamán,navíc tam chyběly některý dobrý scény který jsem viděl v restricted traileru,nevíte někdo jak to je,jestli v kině třeba dávají jenom přístupnější verzi,a ta ostřejší vyjde pak na dvd ..

na příspěvěk reagoval salomena, peiton

Uživatel peiton smazal svůj příspěvek.

salomena

salomena (hodnocení, recenze)

Teda už se těším. Láme to rekordy všude, kde se už film odstartoval, tak to vypadá na slibnou podívanou. A Seth Rogen se Zacem Efronem je zajímavá kombinace. Tak 29.5. v kině :p

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Také viděno. Vůbec jsem nebyl zklamaný. Dostal jsem co jsem očekával - prostě dokonale bláznivě střelenou komedii. Souhlasím se Sten2, že už i trailer obsahoval spoustu spoilerů... ale jinak nemám co vytknout. Zábavná, skvěle obsazená komedie. 

Uživatel Pavkan smazal svůj příspěvek.

Sten2

Sten2 (hodnocení, recenze)

Dnes jsem film viděl na promítání pro uzavřenou společnost pořádané distributorem Cinemart. Většině z těch, kteří se na film těší určitě zklamaná nebude. Je to sprostý, bezprostřední a vtipný. Zac i Seth hrajou perfektně. Přesto, že se v traileru objeví většina vtipů až spoilerů (jak klasické pro dnešní trailery), tak film celou dobu baví. Je to fakt jízda od začátku až do konce. Skoro srovnatelná s první pařbou ve vegas...

na příspěvěk reagoval salomena, peiton

Uživatel Jacquouille smazal svůj příspěvek.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Takú tú Robert De Niro party by som si vedela predstaviť,ale že poriadne :)

Uživatel peiton smazal svůj příspěvek.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Stanley619

Efron už,ale dávno nevyzerá a ani sa hlavne nechová ako ten sladký cukríček z HSM.Vyrástol v skutočne príťažlivého muža.To je zase,ale len môj pohľad-pohľad ženy.

Stanley619

Stanley619 (hodnocení, recenze)

S Efronem jsem viděl kousek Muzikálu ze střední a chtělo se mi zvracet. A Franco mi totálně znechutil Scrubs.

na příspěvěk reagoval peiton

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama