Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívčí taneční skupina pod vedením slavného manažera a choreografa Evanse slaví úspěchy po celém světě. Uhlídat tento rej krasavic je pro Evanse úkol vskutku heroický. Snad proto u něj platí cosi o tom, že účel světí prostředky. Musí totiž udržet nejen profesionální kázeň, ale především i kázeň morální. Muži, to znamená vztah – sex – manželství – sňatek – dítě, cokoliv z toho znamená pro dívku konec kariéry, pro Evanse hledání nové tanečnice a pro soubor narušení disciplíny. O to větší zděšení zavládne u Evanse, když ve svém pokoji, uprostřed úspěšného turné, nalezne nemluvně. Je třeba zachovat chladnou hlavu a především nezpochybnit svou autoritu. Co ovšem není pro mistra improvizace, jakým je Louis de Funes, zas takový problém. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Radek99 

všechny recenze uživatele

V podstatě nuda... Až příliš trendy dobový komediální muzikál. Koncentrace humoru je velmi malá (v druhé polovině, kdy se do zápletky dostávají nemluvňata, už je film téměř kýčovitý...), jedinou kvalitní složkou snímku je složka hudební... (ale nezastírám, že hlavně díky zpopularizování nezapomenutelnou písní Tata Bojs), rozhodně ne ale jinde vyzdvihovaná choreografická, to je skoro esence kýčovitosti... Nejzajímavějším poznatkem z filmu je, že absolutní kult mládí, který vládne dnešnímu mediálnímu světu, nemá příliš dlouhého trvání. Na začátku 70. let minulého století to bylo spíše ještě naopak... Coby jinak v sobě nesla povrchní estetická rovina filmu, kde je hlavní ženská sex bomba asi čtyřicetiletá baletka... ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Šíleně bláznivé, taneční, úsměvné a vtipné. Louis de Funès, pro mě největší francouzský komik (na kterém jsem prakticky vyrostla) - prožíval každou scénu, přepracovával každý detail a tento film není výjimkou. Báječná a elegantní komedie s mistrem de Funèsem :-) Příběh jak zabloudí malé jehňátko (meee, meee) je dokonalý :-D ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou scény z Evansovy školy. Druhá polovina filmu (zájezd do Říma) mě už tolik nebaví. Nejlepší je bezesporu Evansovo vyprávění pohádky a jeho montáž telefonického rozhovoru. No a hudba, to je špička, zejména úvodní džemování a skladba "Judo". "Ani se nenamáhej a jdi šlapat." (183.) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Evan Evans (Louis de Funés) je slavný choreograf dívčího tanečního souboru, který je ale nucen kromě samotné choreografie řešit i další problémy. Poté, co se mu jedna z dívek vdá, a Evans musí na poslední chvíli shánět náhradu, rozhodne se, že něco takového již znovu nedopustí. Hodlá dívky držet hodně daleko od jakékoliv mužské osoby - mimo sebe a svého synovce. Ale i to, a jedno utajené mimino jedné z dívek, stačí k tomu, aby se začal soubor hroutit ... Ačkoliv většina komedií s Louisem de Funésem patří k mým oblíbeným filmům, tak tento se mi do paměti nijak nezapíše. A pokud ano, tak spíše negativně - i přes jeho docela krátkou délku (nebo dlouhou krátku?) jsem se stihl docela úspěšně nudit, a zasmál jsem se tak všehovšudy dvakrát, a i to měl spíše na starosti geniální dabing Františka Filipovského, než film samotný... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Louis de Funes je francouzský král. Piti Piti Pa je jako hudební komedie super. Muzika je zvučná a Funes se svým klasickým gestikulováním musí vést ženský taneční sbor. Oproti krimi Fantomas a komedie Jeden hot a druhý čehý se mi asi líbil trošku míň. Upřímně nevím co je na vině. Funes je totiž skvělý a díky božskému dabingu jsem se u filmu smál. Možná jsem se nesmál natolik, aby se mi to líbilo ještě více. Každopádně nadprůměrná komedie s hezkou hudbou. "No a co bylo dál? - Vzali se! - Marš do postele, nic jsi nepochopila! Všechny na kutě!" (72 %) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • V České republice se film vysílá s dvěma verzemi Evansovy pohádky o Vlku a kůzlátku, kterou vypráví děvčatům před spaním. V první verzi je celá pohádka zkrácena a doplněna dabingem p. Filipovského. Druhá verze je kompletní a bez dabingu (zvukovou složku tvoří pouze zvuky pana Funese). (Gavin87)
  • Exteriérové scény byly pořízeny v Nice, v Římě a Vatikánu, natáčelo se také v pařížských studiích v Boulogne Billancourt. (argenson)

Reklama

Reklama