Reklama

Reklama

V americkém snímku je skupina gangsterů a zkorumpovaných policajtů vydírána ruskou mafií, aby provedla prakticky nemožnou loupež. Jediný způsob, jak to dokázat, je vyhlásit kód 999, který signalizuje ohrožení někoho z jejich vlastních řad. Důmyslný plán je ale převrácen naruby poté, co nic netušící policejní nováček, který byl vybrán na smrt, zmaří jejich útok. Následuje zběsilé a akcí nabité finále prošpikované podrazy, chamtivostí a pomstou. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (249)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

John Hillcoat jakoby se inspiroval Davidem Ayerem a natočil si svou vlastní drsnou kriminálku s policejního prostředí. Tentokrát z prostředí značně zkorumpovaného a po všech směrech shnilého. Hillcoat umí pracovat s vykreslením charakterů i drsným prostředím, (jak dokázal v Zemi bez zákona) ale tentokrát mu nějak ujela ruka. Má k ruce spoustu skvělých herců, často v neobvyklých rolích, dokáže vykreslit skvělou atmosféru i napínavé scény, ale jako celek se film spíše nepovedl a pokud jste mu přeci jen dávali nějakou naději, konečná třetina, (která měla být pomyslným vrcholem) vám jí vezme. Nečekejte to co ukazoval výborný trailer a film vás nezhnusí, ale rozhodně ani nenadchne a vlastně ani moc nepobaví. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zklamání ve vztahu k obsazení a režisérovi je značné. Vše jde na vrub především Matta Cooka, jehož scénář je chaotický a postavy vyloženě chovající se bezpohnutkově. Highlightem filmu je scéna čistění baráku, která poukazuje na zručnost Johna Hillcoata, a kterého je mně tak líto, že sem trojku z lítosti dám. Škoda tohoto. 55% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když pominu skutečnost, že tento film nabízí poměrně solidní akční scény, tak nevím, o čem jiném bych v tomto případě měl mluvit. Triple 9 měl skvělé herce a nedokázal s nimi natolik pracovat, abych si na jednoho alespoň na chvíli zvyknul. Radši se orientuje na partu humusáckejch hispánců, kteří znepříjemňují život jak našim známým hercům, tak nám samotným. A takový svět nepotřebuji vidět... ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

John Hillcoat opět dokazuje, že tenze je pro něj neznámý pojem. I s tímhle snovým castem je zbytečně doslovný, o osudovosti nemá ani tušení a celou dobu diváka nechává zbytečně daleko před zadumanými postavami. Závěrečný rozstřel je svou výstavbou adekvátní nákupu v supermarketu, při kterém jen škrtáte položky ze seznamu. Nejzásadnější zjištění: Casey Affleck tu hraje Jaromíra Jágra. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale pre mňa je "Triple 9" ukážka toho, ako vyzerá absolútna salva nudy, pričom trailer sľuboval niečo úplne iné. Prial by som si vo filme viac akcie, viac napätia, viac thrilleru a menej všetkého toho obkecávania a vysvetľovania a smerovania k pointe filmu, ktorá je vlastne až záverečná tretina. Výsledkom sa človek dopracuje k tomuto. A pre mňa to skutočne nefunguje. Pretože filmu chýba akákoľvek dynamika. Je to monotónne, nudné, plytké a veľmi nezaujímavé sledovať. Myslím si však, že prvých 20 minút je výborných a rovnako aj v závere je pár solídnejších momentov. Ale po prvých dvadsiatich minútach je tu minimálne hodina obrovskej nudy. Plus ma rovnako na filme štve, že Norman Reedus tu má žalostne malú rolu. A všetky postavy, ktoré by mohli byť zaujímavé sú na tom podobne. Nemôžem film odporúčať, lebo podľa mňa jeho dobré momenty nie sú dostatočne silné na to, aby stál celý film za to. Úprimne, radšej ho preskočte. Hodnotenie: C- ()

Galerie (73)

Zajímavosti (10)

  • Když Termit (Carlos Alcaine) vystřelí na Chrise (Casey Affleck) a Marcus (Anthony Mackie) zjišťuje, jestli je jeho parťák v pořádku, odhodí svou pistoli na zem a vzápětí stíhá Termita bez ní. Když se však ve snaze proklouznout za ním zachytí o díru v plotě, je vidět, že zbraň stále drží. (kesinaa)
  • Tzv. red band trailer (takto klasifikovaný trailer je obdobou filmu s prístupnosťou R) bol dlhý 2 minúty a 19 sekúnd. 19.2 bol totiž dátum plánovanej kino premiéry filmu. Tá bola nakoniec posunutá o týždeň, na 26.2.2016. (beso74)

Související novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (více)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (více)

Reklama

Reklama