Reklama

Reklama

Halo 4 - film

(seriál)
  • USA Halo 4: Forward Unto Dawn
Trailer

Kadet Vesmírného velení Spojených národů (UNSC) prožívá krizi svědomí. Má se totiž postavit tváří v tvář mimozemské alianci známé pod názvem Pakt na bitevním poli a v boji za budoucnost lidstva čerpá inspiraci od Master Chiefa. Píše se rok 2525 a lidstvo právě začalo kolonizovat vesmír. Skupina kadetů podstupuje výcvik, jak zakročit proti lidským povstalcům. Jeden člen skupiny – Thomas Lasky – pochybuje o svých schopnostech vojáka i o válce samotné. Zatímco svádí svůj vnitřní boj, zemi napadne neznámá mimozemská rasa. Laskyho a jeho skupinu zachrání před útokem jeden z legendárních supervojáků UNSC známý pod jménem John-117. John musí Laskyho motivovat, aby naplnil svůj potenciál vojáka a vůdce v boji proti nejnebezpečnějšímu nepříteli, jakému kdy lidstvo čelilo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Halo mi jako herní série téměř nic neříká, ale vím, že tam spolu soupeří lidé s mimozemšťany a je tam jakýsi Chief, který je hlavním hrdinou. Film dokáže zaujmout, má dobrý spád a dokáže přes nízký rozpočet překvapovat kvalitou, avšak je to pouze ochutnávka oněch epických herních scén, které můžete shlédnout na youtube. Určitě stojí za shlédnutí, ale nečekejte kdovíco. Je to jen vábení na hru a možná trochu do armády ve stylu Starship Troopers. 65% = 3/5 ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že si ze mě dělají srandu, když se tam honili po lese s kuličkovkama. Naštěstí to tak mělo být, ale bohužel jsme si kvůli tomu museli počkat na pořádnou akci až na samotný závěr. Překvapivě v tom hrají zkušení herci, což se na hru jen tak nevidí. Ono to má asi větší přínos pro fanoušky hry, než pro obyčejného diváka a docela mě zklamalo, že byly animace pouze na začátku a ne celý film. Na druhou stranu jsem si to docela užil, jen doufám, že nám teprve tenhle rok ukáží jak má vypadat správný Halo film. ()

Reklama

Locksmith 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý počin, který jsem si dobře užil i s v podstatě nulovou znalostí dějového pozadí her série Halo (OK, znám jméno Master Chief, ale to je asi tak všechno). Pomalý začátek to trochu sráží, zejména poslední třetina filmu však už nenechá diváka vydechnout. Je pravda, co zde mnozí píší - zmíněného Master Chiefa mohlo být vidět více, ale není to nijak výrazný problém. Na závěr mi to nedá - vždy, když jsem se zaposlouchal do hudebního doprovodu, připomnělo mi to jiný soundtrack, pro změnu herní, z Deus Ex: Human Revolution. Že by inspirace? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Treba akceptovať, že ide o príbeh z výcvikovej školy. Detské (teenagerské) postavy sú dobre a jasne charakterizované, filmík slušne šliape na päty ENDEROVEJ HRE. Finálna ikonizácia Master Chiefa je totálne dokonalá a pár scén ostane dosť dlho v pamäti. Lepšie ako HALO: NIGHTFALL, ale asi skôr pre mladšie publikum... ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Na úvod se přiznám, že jsem nehrál žádnou hru, zato mám načteno pár knih a tohle pro mne bylo žrádlo! Člověk by čekal (jak je u web seriálů zvyklý), laciný vyzuál a další zápory spojené z minimálním rozpočtem, ale tady jsem si něčeho takového téměř vubec nevšiml, naopak mě hned několikrát překvapili nejen kvalitou triků, ale tím, co si vůbec dovolili předvést. Je pravda, že 10 mega jsou peníze, které jdou zúročit. Možná ze mne mluví jen fanda, ale kam se hrabe Mortal Kombat Legacy, kam se hrabe většina současné akční produkce.... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama