Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Se toho museli chytnout v Japonsku, aby to konečně za něco stálo. Je tam prakticky vše (až na ironické propagandistické reklamy). Samozřejmě máme zpět i všechny hlavní postavy (Rico nám prodělal několik výrazných šrámů - celkem škoda, toho skoku. Chtěl jsem vědět víc. :)) a atmosféra si zahrává s mixem Aliens a Event Horizon. A funguje to jako celek celkem slušně. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Final Fantasy - The Spirits Within. S tímto snímkem srovnávám celoanimované akčňáky. A musím zase. Ačkoli se konečně animace dost blíží FF, tak detailně stále nedosahuje. Ale FF je z roku 2001, takže někde bude něco špatně. Prostě když se střílí do chumlu brouků, musí být vidět ztráty a odlítávající kusy. Jinak solidní béčkovej zápek, kterej potěší. Ale chtělo by to zase Verhoevena. To by byl sešup. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve víc. Ať už v případě béčkového příběhu plného nesmyslů, tak co se týče akce a postav. Střílení hopsajících brouků působilo neživě a "papírově", přičemž drsní vojáci padali hloupě v počtu jak mouchy, ale se mnou to ani nehlo, protože zosobňovali jen prázdné šablony, které jsem od sebe sotva rozeznal. A byla to škoda, designově i animačně (u lidí a lodí) se jednalo o moc hezkou podívanou (zejména tedy na těch pár přitažlivých nahotinek ;-)). 5/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tuhle Hvězdnou pěchotu jsem si krásně užil. Sice bych raději místo brouků viděl vetřelce...co, vetřelce? Ale jistě, stačí si je jen dosadit i s perfektní královnou, která tu Cameronovu kopíruje až nestydatě! Příběh je vcelku prostý, ale ruku na srdce: co je zde nejdůležitější? Přece AKCE! A té si divák užije vrchovatě. Kulky sviští, granáty létají, lasery prořezávají vzduch společně s ostrými zuby řetězových pil, zelené tělní tekutiny brouků stříkají na všechny strany, do toho tryská lidská krev, která se ve stavu beztíže mění na rudé kuličky, výbuchy, oslnivé záblesky, stovky zuřivých brouků a Země v ohrožení. Chvílemi zapomínáte, že sledujete počítačovou animaci, kterou opět připomene sem tam záběr na lidskou tvář. Samozřejmě nesmí chybět trocha svůdné nahoty, jinak má ale válka před flirtováním i láskou přednost. Jako poklona Vetřelcům povedené, jako pokračování válek s brouky důstojné. Celé dobrodružství uzavírá chytlavá vypalovačka od Boom Boom Satellites: Another perfect day...a otevřená vrátka po skončení titulků. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Svatá trojice nesmrtelných nepřátel brouků se vrací v poněkud krkolomném animovaném provedení. Nic, co bychom neviděli v mnoha podobných mutacích předtím a spíš bych si to chtěl zasmažit na PC, než na to jen apaticky čučet - to není tak úplně ono. Zahraňujou to naštěstí ty krásný CGI kozy všude kolem, jinak už to ale vážně chce další Dead Space. Herní nebo filmovej, whatever. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama