Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

maseer2 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelná p..........tákovina k prasknutí napěchovaná tunou rádoby mouder, mentorování a přednášek o životě.. zápletka je neskutečně debilní a hlavně je to celé tak hrozně nesmyslné a přitažené za vlasy, že kdybych já byl Shawn Levy a Vince Vaughn by za mnou přišel s tímhle scénářem, tak bych mu ho omlátil o hlavu.. Vaughn mimochodem nezastavitelně chrlí z úst jednu sra*ku za druhou, přičemž asi tak 95% jeho keců nedává vůbec smysl.. přes to všechno mají Stážisti i nějaké světlé (vtipné) momenty, které mi brání v tom, abych je poslal nemilosrdně do odpadních vod.. slabounké 2* P.S.: při závěrečné ultrakýčovité scéně s pizzou jsem neměl daleko k tomu, abych mlátil hlavou o stůl.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Reklama

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Pro Vince Vaughna a Owena Wilsona opět palec nahoru. Typ filmu, který jim sedí a umí to!!! V jejich podaní pohodovka z prostředí Googlu! Sice to není typická komedie, kde bych se furt měl řezat smíchy, ale je to komedie, která se hezky sleduje a neurazí. Všichni herci vybrání taky dobře + soundtrack. Spokojenost 4* ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Koukám na nízká hodnocení mnoha uživatelů a říkám si "věděli vůbec, že jdou na komedii"?? Přátelé vězte, že je to komedie a měla tak působit a taky že ano! Určitě jsem od filmu očekávala zábavu a taky jsem ji dostala plnými doušky. Ve filmu zazněly neuvěřitelné hlášky, ze kterých jsme se s VenDulin málem smíchy poskládaly pod sedadla, třeba: "vyfotíme to a hned to bude na néťu a bude to tzv. sdílogram". Neskutečně vychytaný byl přijímací pohovor do Googlu jak jinak než přes neŤ :-)) No a když do nás naprali jeden nejmenovaný kouzelnický zápas z jednoho nejmenovaného mnohadílného filmu, tentokrát zahraný dole při zemi, tak jsme měli co dělat abychom se soustředily na děj a ne neustále kontrolovat svůj smích :-)) Přiznávám, že jsem na začátku byla trochu skeptičtější co od filmu očekávat, ale nejraději bych na něj šla ještě jednou, jsem si jistá, že bych se bavila stejně výborně jako dnes. Samosebou předvídatelný děj, ale cooo není to žádný oduševnělý snímek, nad kterým je třeba hloubat. Je důležité hodnotit tento film podle žánru a myslím, že si zaslouží lepší skóre. Za sebe určitě doporučuju všem, kteří se chtějí bavit, výborně bavit, oprostit se od starostí, smát se skoro po celý děj filmu a těm, kteří nečekají kdovíjaké nečekané rozuzlení! P.S. Děkuji za čsfd projekci! :-) *** P.P.S. uživatel PEPINEC by se měl uvolnit a relaxovat ;-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Známé nesvatbovské duo se vrací a tentokrát se ucházejí o stáž v Googlu...A pořád je to sranda. Místy jsem ale nevěřil, co sem dokázali tvůrci propašovat. Věřím, že práce v Googlu asi bude hodně super, ale opravdu se tam hraje pozemní Famfrpál? To je právě ten rozdíl od Nesvatbových, velká nadsázka, která však pobaví. A nejvíc je ta sekvence s Profesorem X! ...70%...[18.07.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Když Billy (Vince Vaughn) dává návrh na aplikaci na zprostředkování fotografií, za Nickem (Owen Wilson) je otevřená stránka gmailu, v následujícím střihu je stránka změněná. (Chip89)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Google dovolil natáčať v Googleplexe, ktorý sa nachádza v Kalifornii, päť dni. Väčšina filmu sa nakrúcala v Georgia Institute of Technology v Atlante. (sWONDER)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama