Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

To že komédia nie je ukotvená v realite, nevadí až tak, ako to, keď nedáva zmysel. A pokiaľ humor až príliš často stojí na čo najrýchlejšom odriekavaní nezmyselných replík, niečo zjavne nie je v poriadku. Výsledný zážitok tak môžu zachraňovať len vybrané pasáže a k spokojnosti to logicky nestačí. Toto spojenie dvojice Wilson/Vaughn skrátka nevyšlo. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Owen a Vince opět za pitomce, ale k nim to prostě sedí! Rozhodně skvělá komedie, která pobaví a neurazí. Neříkám, že je to špičkový počin, ale hlavní aktéry mám opravdu ráda, už jenom kvůli jejich charisma. Navíc Rose Byrne je také skvělá a krásná herečka. O roztomilém Dylanu O'Brienovi nemluvě. Google vládne světu, amen. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vydržala som to asi do polovice (dorazil ma Vincov prejav pri metlobale), potom bolo viac než jasné, že pokračovať to bude len ďalšími obmenami už použitých scén a hepyendom, ktorý bol pre zmenu jasný ešte pred úvodnými titulkami - čiže už pri čítaní anotácie, prípadne synopsy či plagátu. Jednoducho totálne tuctová nalinkovaná komédia. Aj také občas prekvapia, pobavia či zaujmú netradičným prístupom alebo čiernym humorom - avšak to nie je prípad Stážistov. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Abych se hned ze začátku komentáře vyhnul pohledům přes prsty a uštěpačným poznámkám fandů nebo naopak odpůrců produktu, který očividně tento snímek zaštiťuje, jsem zde, abych hodnotil film, nic jiného. Mé pocity po zhlédnutí jsou velice rozporuplné. Na jednu stranu mne velice sral neskutečně přehnaný slovní projev a to nejen hlavních dvou hrdinů, ačkoliv Vince alias Billy to v trapných žvástech vyhrál na celé čáře. Na druhou stranu, když už jsem se protrpěl zhruba první třetinou, začalo to ubíhat trochu klidněji a celkem se to i dalo. Dalším motivačním vymývárnám a slovnímu průjmu jsme se sice nevyhnuli, ale dalo se to dokoukat s celkem hezkým pocitem v srdci, především v závěru. Vždy rád fandím největším lůzrům, kteří míří k vrcholu v těžké konkurenci. Věřím, že je tu obsažen hlubokomyslný odkaz pro budoucí generace, ale ačkoliv jsem zřejmě vytušil, co tím chtěl básník říci, tvářit skepticky se kvůli tomu nepřestanu a navíc mnohým, kterým byl adresován, jej ani nepostřehnou. Nakonec tedy velmi průměrný až otravný googlet se světlými momenty. 50% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ma príjemne prekvapila až na jednu scénu s Ferrellom a jednu s Rigglom absencia dementne perverzného humoru. Inak na Stážistoch nevidím nič, čo by ich aspoň trochu povytiahlo z tuctového amerického priemeru až na jednu výnimku - síce len veľmi ťažko reálne, ale predsa prostredie pracovísk Google. Inak však bieda a haldy vŕšiacich sa klišé nepomáhajú. 45% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Aj keď spoločnosť Google neplatila za účasť vo filme, spoločnosť mala možnosť kontrolovať, ako majú byť jej produkty zobrazené. Tvorcovia filmu napríklad chceli scénu, kde samoovládané auto havaruje, ale Google chcel scénu odstrániť, pretože produkt ešte nebol uvedený na trh. (Arsenal83)
  • Ve filmu probíhá stáž v podobě soutěže mezi týmy. Ve skutečnosti žádná taková soutěž neprobíhá a samotné týmy jsou dokonce motivovány k tomu, aby si vzájemně pomáhaly. (ronaldmekdon)
  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama