Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Pro Vince Vaughna a Owena Wilsona opět palec nahoru. Typ filmu, který jim sedí a umí to!!! V jejich podaní pohodovka z prostředí Googlu! Sice to není typická komedie, kde bych se furt měl řezat smíchy, ale je to komedie, která se hezky sleduje a neurazí. Všichni herci vybrání taky dobře + soundtrack. Spokojenost 4* ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Owen a Vince opět za pitomce, ale k nim to prostě sedí! Rozhodně skvělá komedie, která pobaví a neurazí. Neříkám, že je to špičkový počin, ale hlavní aktéry mám opravdu ráda, už jenom kvůli jejich charisma. Navíc Rose Byrne je také skvělá a krásná herečka. O roztomilém Dylanu O'Brienovi nemluvě. Google vládne světu, amen. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ma príjemne prekvapila až na jednu scénu s Ferrellom a jednu s Rigglom absencia dementne perverzného humoru. Inak na Stážistoch nevidím nič, čo by ich aspoň trochu povytiahlo z tuctového amerického priemeru až na jednu výnimku - síce len veľmi ťažko reálne, ale predsa prostredie pracovísk Google. Inak však bieda a haldy vŕšiacich sa klišé nepomáhajú. 45% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná komedie o firmě jménem Google. Často si dobírám google, pokouším jej, co všechno mi najde pod hesly, která zadávám jak do samotného vyhledávače, tak do obrázků, překladače, a dalších aplikací... Někdy si potom google dobírá mě, např. když mě loni v Římě vyslal na sever místo na jih... I love google, se všemi jeho vychytávkami, chybami, a tato komedie, na kterou jsem se vypravila díky čsfd (díky díky díky), nemůže být špatná, ať si kdo chce co chce říká, a kdo má hůl po ruce, najde si i psa... Postupem času začínám žrát Owena Wilsona, a v tomto hláškoidním počinu i Vince Vaughna. Počet hlášek na metr krychlový je fakt zabijácký, když tam ti gůglaři začali hrát dokonce pozemní famfrpál, myslela jsem, že to bude má smrt, aneb jak již píše Ainy, pod sedadla jsme se neposkládaly jen proto, že jsme měly snahu zachovat určité dekorum. Ale jen určité... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama