Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

zde ____ Digitální kamera, Greengrassovy prvky a Zimmerova hudba v deseti minutách nedělají z Joanoua týpka. Navíc nemám rád Rona Perlmana a ještě navíc nemám rád krátkometrážní filmy, kde víte konec a nic vám vlastně v součtu neřeknou. Kdo ví, jestli na tenhle krátkometrážní film nekoukl ten blázen těsně před premiérou The Dark Knight Rises. Jestli bych měl doporučit krátkometrážní film, pak ukážu na tenhle ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V těch několika minutách je úplně všechno. Takže čas byl beze zbytku perfektně využit. Nějak jsem se namlsala, proto touží po celovečerním filmu, ale abych pak nebyla zklamaná, že se nevyvedl jako tenhle kraťas. Taky jsem si říkala, jak je možné, že ta plná flaška Jacka Danielse toho tolik vydrží. Ale co nebudu se zabývat logikou a rejpáním, když se mi tohle líbilo. Nějaké pokračování v podobném duchu bych rozhodně uvítala. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZKURVENÝ ZVÍŘATA“..... /// Když se bílej chlap připlete do ,,záležitosti“ těch černejch (na tohle ani nemysli! )Thomas Jane a jeho příspěvek k tématu, že svět nemusí za každou cenu dospět k záhubě. Krásně brutální, poučný, ale krátký! Ovšem v takovýhle ,,Bakalářský“ stopáži bych zřejmě dokázal ohromit i já. Nevěříte? (Dejte mi k dispozici 5 vopálenejch, sirky, trochu…)/// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s lahví ,,Jacka“ se dá udělat pěkná paseka (a taky s pistolí, nožem, …). 2.) Thx za titule ,,Serpent“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Takto nejak by som si predstavoval filmového Punishera, nie ako tie riedke sračky čo o ňom naozaj vznikli. V jednej z nich hral titulného hrdinu aj Thomas Jane, ale tu, po ôsmich rokoch do role padol rozhodne lepšie ako naposledy. Na ploche desiatich minút je vybudovaná slušná atmosféra s nekompromisným finále, v ktorom sa pár neborákov na vlastnej koži presvedčí, že alkohol zabíja, obzvlášť Jack Daniels. 7+/10 ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

"Ya know the difference between justice and punishment?". Jelikož Punishera mám ze všech komiksových hrdinů nejraději (a že jsem řádnej komiksák), musím jako znalec podotknout, že by se do nich asi pustil dřív. Ale tohle je jinej Frank Castle, reálnější. A takovýho bych bral do celovečeráku všema deseti. :) "Bottle of Jack." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama