Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Projekt I jako Idioti, aneb opilé děti na výšce zase dovádějí.. Zápletka je průzračná jak půllitr vodky. Čerstvě 21-letý Asiat, jehož představitel má 31 a vypadá na 11, se krutě ožral - ještěže jeho dva kamarádi mají extrémní přebytek enzymu rozkládajícího alkohol a dají zavčas ho, sebe a dokonce i okolí fyzicky a mentálně do pucu.. Cílová skupina to jistě ocení (ostatně, taky jsem nebyl svatý vyznavač suchého zákona), ale schází mi jakési povědomí dementnosti všeho toho počínání, či zpochybnění aury nesmrtelnosti a nezranitelnosti adolescentů, co jsou plní lihového sebevědomí a pak v reálu někde zhasnou ve čtyři ráno omotáni s autem kolem stromu. Je to komedie, já vím. Ale ví to všichni..? Mimochodem, ten bizon je nejspíš jediný student, který je na tomhle „Harvardu“ schopen dosáhnout na prospěchové stipendium.. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, od který čím míň když očekáváte, tím míň jste nasraný , když je to ve finále píčovina. Tohle je píčovina a s tím očekáváním jsem k tomu přistupoval a tudíž sem se i bavil. Nic novýho to nepřinese a děj snímku není bůh ví co, ale na vyplňení mezery mezi ordinací a ulicí nebo čím bohatě stačilo.... ()

Reklama

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

No pokud se pojednává o skutečný fakt, že to někdo natáčel s vážným úmyslem, tak opravdu přemýšlím o negramotnosti amerických občanů. No a pokud to mělo opravdu býti tak stupidní, jednoduché, lehkomyslné, bez sebemenší známky inteligence a vážnosti, tak bravo, to se opravdu povedlo. Celý ten koncept "je mi 21" opravdu svědčí o tuposti filmu, jeho postav a příběhu. Občas tam nějaká ta vtipná scéna byla, ale pfff....moc z toho srandy teda nebylo... Kam se tento snímek snažil dostat, to nevím....že by jen chyba člověka, jež dopustil pustit to do kin? Do Projektu X hooooodně daleko... 15% hvězda za hispánský slečny ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama