Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lost River je temný pohádkový příběh o lásce, rodině a boji o přežití tváří v tvář nebezpečí. Billy (Christina Hendricks), svobodná matka dvou dětí, je v opuštěném městě Lost River vedena do hrůzného podsvětí ve snaze zachránit své děti a domov. Její dospívající syn Bones (Iain De Caestecker) odhalí tajemství o původu Lost River, které vyvolává zvědavost a uvádí do pohybu nečekanou cestu... (Digi_cz)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (61)

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Na čem ten Rájen frčí ? Tohle totiž nemůže normálně myslící člověk myslet vážně. Film naprosto o ničem. Nechápu Evu jak se mohla k tomuhle propůjčit. Mladej čóruje měď a matka si řeže ksicht, aby jim nezdemolovali tu dřevěnou barabiznu. Mr. Bully stříhá kamarádům nůžkama rty a to je asi tak všechno. Pro mě naprosto nezkousnutelnej film. Nechápu nic. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Film absolutně nedává smysl a věci v něm se dějí tak nahodile, bez větší logiky a to platí především pro první nudnou polovinu. Samotnou pointu skomírajících města jsem nepochopil, neboť jednání zoufalých postav pochází z kosmíru nebo úplně jiné dimenze. Všichni hrdinové do jednoho jsou prazvláštní a napsaní tak, že Vám na nich nezáleží. V druhé polovině se rozjede úchylné peklo, které zneklidňuje a určitým způsobem hororově znechucuje. Gosling hrál ve filmech Refna a mám pocit, že se snažil plno věcí kopírovat, ale přece jen není tak ostřílený a kromě hudby mu toho funguje málo.......4/10 ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pozerám, že všetci sú tu zase rozhľadení a múdri jak Šalamúnov úd, takže radšej budem len stručný... Vizuálne pohltivo natočená pocitovka, ktorá sa (možno zámerne a možno nie) zastavila niekde medzi mystery artom a post-apo rozprávkou. Myslím, že Ryan môže byť so sebou spokojný, aj keď ostatní nebudú. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Takže co jsme se dozvěděli? Především, že Gosling je ve skrytu duše prvotřídní úchyl, což mi nevadí. A taky to, že ve snaze natočit vlastní artovku okázale vykrádá své mentory Refna a Malica, což mi vadí. Protože jejich filmy jsou většinou neskutečně unylé (především Malic) a leckdy nedávající celkový smysl. Tady je naštěstí Lost River navlečená na poměrně klasicky odvyprávěný, ač neoriginální, příběh. Hudební podkres je naprosto kouzelný a dostává tohle prvorozené dítko o nějakou tu třídu výš. Nebýt zbytečně prvoplánového násilí s úmyslem diváka šokovat a mít nějaký promyšlenější cíl, ke kterému se tu všichni postupně prosní, byl by to skvělý film. Takhle působí jen samoúčelně, jako onanie herce, který se chce vyrovnat svým režisérským vzorům a matlá páté přes deváté, žánr přes žánr, styl přes styl a přesto je to pořád jen hezky barevná, krásně znějící pohádka o Popelce z předměstí Detroitu. A jako taková funguje průměrně. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ja som dnes prišiel z poobednej šichty nejaký uťahaný a mal som chuť si pustiť niečo, avšak telo sa búrilo a zásadne odmietalo. No a skúsil som toto a akosi mi všetky tie farby, ten soundtrack a vôbec celá tá extravaganza urobili dobre. Hladili mi moje ubolené zmysly, akoby som zrazu nemal telo. Dokonca mi nevadil ani ten odporný ksicht Doktora Who... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • K napsání filmu inspirovala Goslinga návštěva bankrotujícího Detroitu během natáčení snímku Den zrady (2011). (Brousitch)
  • Pôvodne sa mal film volať How to Catch a Monster. (beso74)

Související novinky

Ryan Gosling to znovu zkusí za kamerou

Ryan Gosling to znovu zkusí za kamerou

19.09.2018

Ryan Gosling (Blade Runner 2049, La La Land) si momentálně užívá press tour ke snímku První člověk, u kterého si zopakoval spolupráci s režisérem Damienem Chazellem (Whiplash), a který podle kladných… (více)

Ryan Gosling režíruje fantasy

Ryan Gosling režíruje fantasy

25.11.2012

Ale nečekejte hobity, elfy, čaroděje a meče. Režijní debut čím dál populárnějšího a uznávanějšího herce (brzy jej uvidíme v krimi The Place Beyond the Pine) je popisovaný jako „pochmurná moderní… (více)

Reklama

Reklama