Reklama

Reklama

Věda a současná civilizace. Interaktivní rozhovory se světovými odborníky, ve kterých je prostor pro vaše otázky a komentáře. Moderuje Daniel Stach. (Česká televize)

Recenze (65)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší publicistický pořad současnosti. Velmi dobrý výběr hostů zaručuje náhled do aktuálních témat vědy a techniky. Mezi hosty bývají i nositelé Nobelových cen. Vysoká úroveň je zajištěna perfektním moderátorem. Daniel Stach, nejen že je vždy výborně připraven, navíc má schopnost pohotově reagovat a dokáže pojmout informace z širokého spektra vědních oborů. K tomu je pro diskuzi s hosty vybaven výbornou angličtinou. Jeden díl tak máme téma kvantovou fyziku a objevení Higgsova bosonu, druhý je mise Apollo, třetí výzkum kosterních pozůstatků Karla IV atd. No a nejlepší na tom je, že každý díl je zajímavý a zábavný. Vřele doporučuji. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Hyde Park Civilizace pravidelně nesleduji, přesto mu velmi rád dám vysoké hodnocení. Viděl jsem několik rozhovorů s Danielem Stachem a ty mě k pořadu dovedly. Poté jsem viděl výběr toho nejlepšího a několik části zajímavých dílů a musím říct, že jsem byl překvapený úrovní pořadu. Daniel Stach a celý tvůrčí tým zaslouží velkou pochvalu. Výběr hostů a témat je obdivuhodný, vše je precizně nachystáno a naservírováno divákovi co nejpřístupněji. Maximální hodnocení si schovávám až pro chvíli, kdy uvidím sám více dílů. Na což se někdy v budoucnu těším, ale už teď mohu s klidným svědomím všem pořad doporučit. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Sleduju jen okrajově a příležitostně, přesto po letech hodnotím a hodnotím velmi pozitivně, neboť to je přesně ten typ pořadu, který by měl být "cpán" lidem znovu a znovu, aby z nich byly alespoň trochu vzdělané opičky mající přehled o světě. Jednoznačně dobrá práce České televize. 8/10 ()

fugyx 

všechny recenze uživatele

Dovolím si povedať, že ide o výkladnú skriňu a najlepší program ČT24! Osobnosť moderátora, Daniela Stacha, je sťažňová v tomto prípade: zaujíma sa o daného hosťa z profesijného i osobného hľadiska, má výborne naštudovanú problematiku a je jedno, či sa jedná o prírodovednú, alebo humanitnú sféru. Nemáte problém sledovať diskusiu o filozofii, náboženstve, dermato-venerológii či termo-nukleárnej fúzii. Česká televízia má v tíme jedného z najlepších moderátorov. Bez zaváhania päť hviezd! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

5* Tento pořad sice nesleduji pravidelně, ale má velmi vysokou edukativní úroveň, a to zejména díky jeho moderátorovi Danielu Stachovi, který pro něho žije. Pozívá si do něj skvělé hosty, kteří dokážou problémy vysvětlit a je na ně vždy perfektně připravený. Proto se nebráním tento pořád České televize vyzdvihnout nejvyšší známkou i přidat mezi své oblíbené. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: X /// TEMPO: X /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stach na každý díl Hyde Parku Civilizace přečte v průměru 400 stran materiálů. (ČSFD)
  • Pokud má Daniel Stach zahraničního hosta, tak pořad moderuje v angličtině a na oficiálním webu je po odvysílání dostupná i originální verze bez překladu. (ČSFD)

Reklama

Reklama