Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pierre Richard je synem bezcharakterního výrobce zbraní, který jde jen za svým ziskem. Když ho otec zaměstná ve své továrně, netuší, jaké hrůzné následky to pro celý podnik bude mít... (oficiální text distributora)

Recenze (61)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapné a debilní. S Pierre Richardem jsem nejspíš skončil. Snažit se vytvořit humor tím, že budeme ve slovech prohazovat počáteční písmena? No, to snad ne. Já to tedy viděl až dabované. V orginálu to bylo možná menší zlo. I přes krátkou stopáž jsem to málem vzdal. Příšerné. Jediná koukatelná pasáž je práce chlapců v továrně, kde podlézají šéfovi a vylepšují pracovní morálku a nasazení. Celkově musím dát odpad! ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Salám alajkum, salám pro všechny" --- Trochu jinej PR taky dobrej PR. Tentokrát ani ne tak jedna nekončící eskapáda, jako spíš naprosto konkrétní satira. Richarda zkrátka nasraly úřady, odbory a frantíkovský vyzbrojování kdekoho na týhle planetě, a tak na koleni sepsal poněkud zmatenej, nesourodej, ale pořád místy perfektně fungující scénář s několika prvotřídníma gagama (policejní stanice, "kolik je hodin?", teploměr). No, já jsem teda furt spokojenej. --- A možná přijdou i Bažanti, hihihi ... ()

Reklama

evapetra 

všechny recenze uživatele

Šíleně bláznivá komedie, která si úspěšně střílí z výrobců zbraní. Pan ředitel měl pěkně vymakaný marketing. Bojuje se tu hodně slovem, slovní přestřelky mezi Pierrem, policisty, sociálními úředníky a dalšími jsou často dost povedené. Bernard Blier baví už svým stále smrtelně vážným výrazem. No, ale určitě měl tu továrnu pojištěnou nebo snad ne? ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez děje. Pásmo více či méně trapných skečů, které by se daly sestříhat v libovolném pořadí. Možná vidět to jako malej, smál bych se, ale to bych zas nepoznal, že je to nesnesitelná levičácká agitka proti zbrojení, byrokracii, církvi, válkám atd. Překvapivě pro mě jediných pár vtipných momentů vyzobal Bernard Blier. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až nemilým způsobem humorná záležitost. Antimilitarismus v možná až moc parodické podobě. Ale já mám tyhle komedie se sociálním poselstvím docela rád. Asi to nepatří k tomu nejlepšímu, co Richard udělal, ale určitě se párkrát zasmějete (sluha popuzen Richardem komandující nadřízené panstvo, Richard prozpěvující si v domě zazobaného militaristického kapitalisty Internacionálu a zcela určitě Richard coby mladý černoch, to je prostě k popukání, čéče) minimálně celému duchu té komedie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama