Reklama

Reklama

Návrat velkého blondýna

  • Francie Le Retour du grand blond (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když hraje na housle, je obdivuhodný, když si hraje na agenta, je k popukání. Pierre Richard postrach tajných služeb... Houslista Francois Perrin byl zcela náhodně vybrán v davu na letišti jako vějička, na kterou se měl chytit ctižádostivý náměstek velitele tajné služby plukovník Milan. Ten se totiž chystal intrikami zkompromitovat nejvyššího šéfa a obsadit tak jeho místo. Náměstek Milan strojil na záhadného velkého blondýna ty nejdůmyslnější léčky, poslal na něj svou nejsvůdnější a nejschopnější agentku Christinu a pak už měl jediné přání – zlikvidovat ho. Ale vše se mu jaksi vymklo z rukou: Christina se do Perrina zamilovala a do pečlivě nastražených pastí padali především Milanovi lidé a posléze i on sám... Pokračování veleúspěšné komedie režiséra Yvese Roberta Velký blondýn s černou botou, patří mezi to nejlepší ze zlatého fondu francouzské komedie. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala pripadu, kdy pokracovani filmu predcilo sveho predchudce (nejspis diky propracovanejsimu scenari). Navrat velkeho blondyna je krasne zabavna podivana postavena na netradicnim richardovskem humoru a parodujici "agentske" filmy. To vse samozrejme podporeno skvelymi hereckymi vykony. A samozřejmě je třeba dodat, že pan ministr je naprostý kretén. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ztotožnit s názorem, že pokračování bylo lepší než originál. První půlka už tak krátkého filmu byla notně o ničem a téměř se nebylo čemu zasmát. Teprve v druhé půli to dostalo grády a vynahradilo to nudu první poloviny. I tak to ale nešlo zachránit na víc než 60%. P.S. Tosim - nepočůrával se do pěti let, ale do dvanácti :)- ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Můj filmový návrat k této komedii po cca 20 letech se povedl na výbornou, pánové Pierre Richard- Jean Rochefort- Jean Carmet to rozehráli skvěle, doplnila je půvabná Mireille Darcová a moc pěkně jim to spolu ladilo.. Příběh o houslistovi, který se nechtěně zapletl s tajnou službou, mě bavil a v pravidelných intervalech rozesmával, bylo mi potěšením.. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Francois Perrin alias Velký Blondýn se vrací... Druhé pokračování skvělého Velkého blondýna s černou botou je dokonce o něco lepší, Richard dostal více prostroru a rozehrává svou typickou ztřeštěnou komiku, Jean Carmet jako přítel Maurice je ještě lepší a legračnější a Jean Rochefort je prostě dokonalý... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička. Sice se začátek musel prokousat hodně znásilněným námětem, nicméně poté co se divák smíří s tím, že to je tak jak to je, už vše docela klape. Hlavně skvělý původní dabing. Vtipů a gagů je ale zoufale málo, Pierre hrál v lepších filmech. Mireille Darc za ty dva roky hrozně vyšeptala, pokud v jedničce byla sexy, tak ve dvojce už jenom byla. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hudební motiv (hudba Vladimir Cosma) vyzvánějí také zvony na pohřbu Velkého Blondýna. (gug)
  • Scenárista Francis Veber pojmenoval některé postavy podle měst nebo městských částí. Příkladem je Toulouse, Cambrai, Perrache atd. Chtěl tak předejít podobnosti se skutečnými osobami. (Komiks)

Reklama

Reklama