Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (108)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Relativně příjemné béčko s komiksovou stylizací která ale neutáhne pozornost a nadšení diváka celý film. Možná, kdyby se to méně snažilo být COOL za každou cenu a minutáž by se o cca 30min. zkrátila chytilo by to ten správný drive a ocenil by to i lehce náročnější divák(jako já). Dobrý ale víckrát to vidět nepotřebuju a za týden už si na to nevzpomenu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické béčko na nudné nedělní odpoledne. Připomnělo mi Priesta a Šíleného Maxe. Žádný zázrak, ale když vám stačí silný stroje, jedna kočka, automobilový přestřelky v poušti, plno krve, pár originálních zabití a děj, co přinejmenším do půlky skrývá nějaké to tajemství, tak úplně zklamáni nebudete. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 1 | akce 8 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám přehnaný filmy rád, ale tohle mě vůbec nebavilo. Nesedl mi filtr a ta levná atmosféra, herci nesympatický ani ta holka nebyla pěkná, akce se mi zdálo málo, na to, jak si to na něco takovýho hraje. Přehnanost a zábava nikde, nevim teda proč to většina přirovnává k Rodriguezovim filmům, když mu to nesahá ani po sklep. Beru to jako urážku a hodnotim o to hůř, jelikož tohle neberu jako zábavu, ale jako jeden z filmů, který je utrpení dokoukat. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No tak toto bola teda solídna blbosť. Je to zmes Machete, Resident evil, Luníku 9, Bitch Slap, Sin City, Kill Bill, hocijakého filmu od spoločnosti Asylum a hlavne Mad Maxa. A to všetko v béčkovom ironickom háve. Nájdeme tu solídne gore, prehnanú akciu, žiarivý úsmev Garyho Buseyho a aj nejaké cicky. Miestami fakt dokonalé. A pod dokonalé myslím, tak hlúpe až dobré. Ale miestami nuda. 3*. 60%. Henry Saine mi skôr príde ako Henry Insaine. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Mad Max točený s úsměvem a na lepší filmový materiál. Nebudu se tu na rozdíl od ctěných kolegů pouštět do hodnocení romské armády, střídavě vedené Afroafričankou a střídavě hispánskou kráskou, která má v reálu asi takový bojový potenciál, jako Hello Kitty po chirurgickém odstranění hlavičky (ta fešná kost, cikarmáda je samozřejmě úžasně nebezpečná!), protože mám rozpraskané rty a nemohu si kloudně zařičet smíchy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama