Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Přátelé, nemluvte pořád o druhém díle, tohle je už čtvrtý díl. Nenechte se zmást distribučním českým názvem. Za nejlepší části série považuju druhý a třetí díl. Tohle je o hodně slabší. Jsou tu sice některé skvělé fóry (mimino), ale je tu taky hodně hluchých míst (návštěva u svůdce dcery, výlet s karavany). Navíc je to režírováno dost těžkopádně, bez potřebné lehkosti. Dokonce se tu občas objeví smutnější, lidštější moment, třeba když manželka Fantozzimu řekne, že ho nikdy nemilovala. Ale to sem podle mně nepatří. JInak je vidět, že tvůrcům dost leží v žaludku italské zdravotnictví. Sekvence, kdy účetní vyrazí do nemocnice se spoustou peněz, aby mohl zaplatit všechny poplatky, ta je u nás po stupidních Julínkových reformách krutě aktuální. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle bohuzel nedosahuje kvalit prvniho dilu ani omylem. Zatimco u jednicky jsem se smal prakticky porad, tady to bylo jen misty lehke pousmani a skutecne poradne sem se zasmal jen parkrat. Ono taky uz je to takovy vareni z vody, dost forku uz bylo mozno videt v jednicce a navic uz se to snazi o kompletni film a nejsou to jen scenky spojene do filmu jako v jednicce. Ale zase na druhou stranu jsem se nenudil a Paolo Villaggio byl opet bezchybnej, takze to nakonec ty 3* budou. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät prilis prehnany humor, ktory nemusi dopadnut zrovna najlepsie, ale ked som na to pripraveny dopredu, na Fantozzim som v detstve vyrastal a chcem sa bavit, tak sa pri niektorich scenach, ktore nemaju ziadny dej, da celkom slusne pobavit. Scena, kde sli na dovolenku pri smetisko dokonca aj na tanku ma skor nudila, ale Fantozziho tehotna dcera Mariangela ma celkom pobavila alebo aj popletenie si dceru s opicou, ktorej podobnost je vraj dost velka :-) Scena zaskakovania kolegov v praci, ktori sa sli opalovat na strechu a sef sa iba pozeral spoza okna, ako vsetci tvrdo pracuju (mi pripomenula SAM DOMA (1990). Takze je to jedna z tych slabsich casti, ale uz teraz sa tesim na tu najlepsiu MALERY PANA UCETNIHO (1980)... 28.12.2010 _______ Paolo Villaggio - (Ugo Fantozzi) +++ Milena Vukotic - (Pina Fantozzi) +++ Plinio Fernando - (Mariangela Fantozzi - dcéra) +++ Anna Mazzamauro - (Slečna Silvaniová) +++ Gigi Reder - (Filini) +++ Riccardo Garrone - (Calboni) +++ Hudba: Bruno Zambrini +++ ()

glaedrr odpad!

všechny recenze uživatele

Spojte nezábavné scénky do celku trvajícího 85minut a je z toho katastrofa.Sarkastické narážky šli úplně mimo mě.Neustálá smůla a neschopnost Fantoziiho a následné ponížení není vtipné,ani když se to děje na skládce,natož doma nebo v kanceláři.Není asi nic,co by se dalo vyzdvihnout,takže jestli hledáte komedii u které se nezasmějete,Málery 2 jsou vaším filmem. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl už je o něco slabší, ale stále lepší než poslední díly. Italské komedie o panu účetním alias Fantozzim mají 10 dílů! (u nás uvedeno už 9) 1 Fantozzi (1975)/Zrození pana účetního 2 Secondo tragico Fantozzi, Il (1976)/Nesnáze pana účetního 3 Fantozzi contro tutti (1980)/Maléry pana účetního/ 4 Fantozzi subisce ancora (1983)/Maléry pana účetního 2/ 5 Superfantozzi / Superúčetní (1985) 6 Fantozzi va in pensione (1988)/Pan účetní jde do důchodu/ 7 Fantozzi alla riscossa (1990) 8 Fantozzi in paradiso (1993)/Fantozzi v ráji/ 9 Fantozzi - Il ritorno (1996)/Návrat pana účetního/ 10 Fantozzi 2000 - la clonazione (1999)/Pan účetní opět zasahuje/ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama