Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Durgas 

všechny recenze uživatele

Bolo to vážne dosť slabé. Miestami sa síce niektoré vtipy aj podarili, hneď v ďalšej chvíli sa však udialo niečo, z čoho bolo trápne ešte aj mne - divákovi. Dej totálne rozhádzaný, interakcie medzi postavami slaboduché. Ak to nepozeráte na spoločnej obrazovke cestou v autobuse ako ja, tak to nepozerajte, lebo je to fakt strata času... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Čtvrté pokračování skečů a vyložených trapasů pana Fantozziho jede stále ve stejných kolejích jako předchozí snímky. Některé se dokonce opakují, což předznamenává docházející dech tvůrců. Paolo Villaggio tu opět řádí jak utržený ze řetězu, ale celkový dojem je poněkud slabší. Úsměv na tváři však vyvolat dokáže. Došlo i na vývoj Fantozziho dcery, a tak se zdá, že ještě není všemu konec. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se párkrát, hlavně na začátku a na konci při olympiádě. Ta olympiáda zůstává nejlepší z celého filmu. Komedie s účetním jsem viděl jenom tři - mezi nimi byl i úplně poslední díl, a i ten mi přijde lepší než tento. Paolo Villagio zůstává největším tahounem a dost mě překvapil na začátku, kde létal jako splašený. To bylo také velmi povedené. Bohužel, už je to dost slabota a myslím, že ani paolo tu není nejlepší. Čistý průměr. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že úroveń prvního dílu je nedostižitelná, ovšem i dvojka velmi dobře pobaví. Scénář je slabší a druhý film je tak trošku slepenec více či méně povedených scének, kterým opět vévodí Paolo Villagio se svou opičkou, tedy rodinkou. Za vyzdvihnutí určitě stojí úvod filmu, kdy Fantozzi "zaskakuje" za celý podnik, jehož pracovníci se buď dovolenkují v pracovní době nebo jsou ve svém druhém či třetím zaměstnání. Taky je výborná úplatková anabáze Fantozziho v nemocnici. Druhý film je asi ten poslední, který obstojí vedle prvních malérů pana účetního, které řadím mezi nejoblíbenější komedie mého dětství. ()

megacik 

všechny recenze uživatele

Dvojka dosť často namiesto smiechu vyvoláva súcit s Fantozzim, kvôli tomu, ako ho kolegovia a najmä Silvániová neustále zneužívajú. Toto sa mi v komédii nepáči. Každopádne dá sa miestami zasmiať. Nedokážem pochopiť správanie Fantozziho, kvôli tej starej rakete Silvániovej, keď má doma takú sympatickú ženu. Dej je trochu chaotický, ale to nevadí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama